2003-04 : 11η : Θρασύβουλος - ΑΕΛ 1-0

11η αγωνιστική : Θρασύβουλος - ΑΕΛ 1-0 

23 Νοεμβρίου 2003 

Σκόρερ: 7' Δεδές

Αποβολές: 87' Κυπαρίσσης (Κόκκινη)

Θρασύβουλος (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Κοψαχείλης, Δημάκης, Χρήστου, Βασιλείου, Ζουρούδης (92' Μπαλογιάννης), Δέδες, Ευθυμίου, Τσβετάνοφ, Χόνι (84΄Δημάκης Π.), Βελέτζας (80' Λυμπέρης), Χαλιμούρδας.

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Νούσιας, Κατσάρας, Κεχαγιάς, Θεοδοσιάδης, Κοντοδήμος, Λάζορικ, Κυπαρίσσης, Ζιάγκας, Χρόνης (59' Πουλιόπουλος), Μοράλες (50' Τσακμακίδης), Αποστόλου (67' Τόνκοβιτς).

Διαιτητής: Παπαντωνόπουλος (Αχαΐας)
Επόπτες: Μιχελάκης (Χανίων), Σπηλιώτης (Αχαΐας)

Γήπεδο: Δημοτικό Φυλής
Εισιτήρια: 1280

Η ΑΕΛ στο γήπεδο της Φυλής, πραγματοποιεί την χειρότερη φετινή της εμφάνιση γνωρίζει την ήττα και σπάει το αήττητο σερί που είχε χτίσει.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Θρασύβουλος ήταν ανώτερος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό μετά απο απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Δεδέ η τροχιά της μπάλας άλλαξε ελλάχιστα πορέια απο κάποια κόντρα και κατέλληξε στα δίχτυα. Η ΑΕΛ πρώτη καλή στιγμή είχε στο 45ο λεπτό μετά απο ενα σούτ του Αποστόλου που κατέληξε άουτ. 
Στην επανάλληψη, οι βυσσινί ανέβασαν ρυθμούς αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για τέρμα. Στο 87ο λεπτό ο Βασιλείου βρέθηκε στο έδαφος μετά απο μαρκάρισμα, ο Λυμπέρης χτύπησε τον Κυπαρίσση ο οποίος ανταπέδωσε αλλά ήταν και ο μονος που τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι στην εξέλιξη του αγώνα.
Μετά απο αυτή την ήττα, η ΑΕΛ βρίσκεται στην 5η θέση του πίνακα της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. 
Στον πίνακα βαθμολογίας 1. Καστοριά, Θρασύβουλος, Μαρκό με 20 βαθμούς, 4. Ρόδος με 19 βαθμούς.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της ζήτησε συγνώμη απο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθειά της ΑΕΛ, καθώς και επέβαλε πρόστιμο στους παίκτες της ΑΕΛ ανάλογο για να αναπληληρώσει τους οργανωμένους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στον αγώνα.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων