2021-22 : 2η : ΑΕΛ - Απόλλων Λάρισας 2-0

2η αγωνιστική : ΑΕΛ - Απόλλων Λάρισας 2-0

14 Νοεμβρίου 2021 

Σκόρερ: 16' Όγκμποε, 87' Γλυνός

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Παπαγεωργίου Θ. (75' Μαϊδανός), Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Παπαγεωργίου Κ., Κολομπίνο, Μαυριάς (67' Ταχάρ), Συμελίδης, Νικολιάς (39' λ.τ. Ακούνια), Όγκμποε (75' Γλυνός).

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Στράτσια): Μάντζαρης, Καρρίκι, Λίταινας, Σκούπρας, Χατζής, Γιαννίτσης, Κοζού, Βίλα, Παναγιώτου, Καλούσης, Σούλτσε (62' Μπαλογιάννης).

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
Επόπτες: Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας), Νικόλαος Τυριακίδης (Μακεδονίας)
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Παρατηρητής: Πέτρος Δροσινός (Χαλκιδικής)

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Η πρεμιέρα της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα θα έδειχνε εύκολη λόγω του οτι οι Απολλωνιστές κατέβηκαν στο Αλκαζάρ με 16 παίκτες λόγω 6 κρουσμάτων covid-19 (5 παικτες και ο προπονητής). 
Η ΑΕΛ μπήκε στο γήπεδο έχοντας την κατοχή και την πρωτοβουλία κινήσεων, χωρίς να κάνει κάποια ευκαιρία, αλλά στην πρώτη φάση που της δόθηκε η ευκαιρία, συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό, ο Μάριος Όγκμποε έκανε το 1-0. Στην συνέχεια είχε ακόμη μερικές καλές ευκαιρίες αλλά χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιέταιρα. Στο 42ο λεπτό οι βυσσινί είχαν δοκάρι με τον Όγκμποε μετά απο ασιστ του Ακούνια που πέρασε στον αγώνα 2 λεπτά πρίν λόγω τραυματισμού του Νικολιά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ στεκότανε καλύτερα απο τον Απόλλων, προσπαθούσε να κάνει και να δημιουργήσει φάσεις αλλά όσο περνούσε η ώρα, η διάθεση των βυσσινί έπεφτε μέχρι που έφτασε μια επικύνδυνη φάση στο 85ο λεπτό απο τον Απόλλωνα και αφύπνησε την ΑΕΛ, η οποία στο 86ο λεπτό πέτυχε ακόμη ενα γκολ μετά απο ασιστ του Ταχάρ στον Γλυνο κάνοντας το τελικό 2-0.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων