2004-05 : 27η : Ατρόμητος - ΑΕΛ 0-1

27η αγωνιστική : Ατρόμητος - ΑΕΛ 0-1

11 Μαΐου 2005 

Σκόρερ: 88' Κυπαρίσσης

Αποβολή: 80' Τριανταφύλλου (κόκκινη)

Ατρόμητος (Νικόλαος Κοτσωβός): Τζελόσι, Λινάρδος, Τσιτσίγκος, Τριανταφύλλου, Δεληγιάννης, Βαλσαμος, Μισαϊλίδης, Κοντινός, Κοσμάς (85' Πίσκοπος), Μησιόπουλος (89' Μησιούρας), Ράπτης (86' Φραγκολιάς).

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Χριστόπουλος, Φέρστερ, Γκίκας (68' Ζιάγκας), Κυπαρίσσης, Παπακώστας (56' Αμπούνα), Παλαιολόγος, Νεντέλκοβιτς, Σέρμπαν, Στουρνάρας, Μπαχράμης (46' Μακρής), Κατσιαρός.

Διαιτητής: Αβραάμ Εμβραϊζόγλου (Ηπείρου)
Επόπτες: Κατηρτζίδης (Ηπείρου), Κατσουλίδης (Ηπείρου)
4ος: Τριανταφυλλίδης (Πειραιά)
Παρατηρητής: Πατσαούρας (Κεφαλληνίας)

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου
Εισιτήρια: Κεκλεισμένων των θυρών
Εισπράξεις: χωρίς έσοδα

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ΑΕΛ στο Περιστέρι και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο, όπου αν και ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, 50 φίλαθλοι του Ατρομήτου βρήκαν τρόπο να μπούνε στο γήπεδο καθώς και 15 φίλαθλοι της ΑΕΛ. Ο αγώνας θα μπορούσε να λήξει έυκολα με ένα 0-4 αλλά λόγω άγχους η ομάδα μας έπαιζε πολύ σκληρά. Στην επανάλληψη η ΑΕΛ ήταν πιο συγκεντρωμένη, έχασε σωρεία ευκαιριών είχε και 2 δοκάρια ώσπου το νικητήριο τέρμα πέτυχε στο 88ο λεπτό ο Θωμάς Κυπαρίσσης. 

200 φίλαθλοι περίμεναν στα διόδια Μοσχοχωρίου την αποστολή της ΑΕΛ αποθεώνωντας παίκτες και τεχνική ηγεσία. Στη συνέχεια με αυτοκινητοπομπή το πούλμαν της αποστολής της ΑΕΛ βρέθηκε στο Αλκαζάρ που εκεί βρισκότανε ήδη 500 φίλαθλοι και τους πήγανε στα αποδυτήρια σηκωμένους στα χέρια! 
Αυτά ήταν απλώς τα προεόρτια, καθώς στον επόμενο και προτελευταίο αγώνα του προταθλήματος, η ΑΕΛ θέλει, νίκη ή ισσοπαλία ανάλογα τα άλλα αποτελέσματα για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.





 



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων