2003-04 : 23η : ΑΕΛ - Καστοριά 3-0

23η αγωνιστική : ΑΕΛ - Καστοριά 3-0

Φεβρουαρίου 2004 

Σκόρερ: 29', 81' (πέν.), 90+ 2' Λάζορικ

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Λεκίδης, Κεχαγιάς (52' λ.τ. Μοράλες), Κατσάρας, Σωτρίνης, Γρηγορίου, Κοντοδήμος, Ζιάγκας (79' Λοκέλα), Θεοδοσιάδης, Κυπαρίσσης, Λάζορικ, Μποζίλοφ (61' Εφεντόπουλος).

Καστοριά (Δημητρίου): Συμεωνίδης, Καπετανόπουλος, Νικολάου, Σιαντρόπουλος (83' Βασιλειάδης), Μάνος (68' Τζώτζης), Τρούπκος, Λαζαρίδης, Σέου, Τζιώκας, Ευθυμιάδης, Σουλτανίδης.

Διαιτητής: Κοζανίτης (Ηπείρου)
Επόπτες: Σιώμος (Ηπείρου), Μπίτας (Ηπείρου)
4ος: Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 8057
Εισπράξεις: 65.426 ευρώ

Ηφαίστειο έμοιαζε το Αλκαζάρ με την παρουσία 11.000 φιλάθλων που παρακολούθησαν το ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ομάδα της Καστοριάς. Η ΑΕΛ επιβλήθηκε και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η πρώτη καλή φάση ήταν για την ΑΕΛ στο 16ο λεπτό όταν ο Λάζορικ με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με σούτ που κατέληξε άουτ στο 26ο λεπτό. Στο 29ο λεπτό ο Κυπαρίσσης με κεφαλιά έστρωσε στο Λάζορικ που με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Συμεωνίδη και έβαλε στο Αλκαζάρ φωτιά ! Μετα απο αυτο το γκολ η ΑΕΛ επέβαλε το άγχος και ήταν πιο δημιουργική μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 2ο ημίχρονο μετά απο τον τραυματισμό του Κεχαγιά και την είσοδο του Μοράλες, η ΑΕΛ έκλεισε όλους τους διαδρόμους στην ομάδα της Καστοριάς που έδειχνε να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 80ο λεπτό ο Συμεωνίδης ανατρέπει τον Κυπαρισση εντός περιοχής και ο Λάζορικ απο την άσπρη βούλα κάνει το 2-0 το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα. Ο Λάζορικ με σουτ έκανε χατ-τρικ, τριπλασιάζοντας τα τέρματα των βυσσινι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν πήρε ασιστ απο τον Κυπαρίσση, γράφοντας το τελικό 3-0.

Δηλώσεις

Τάκης Παραφέστας:
"Συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο μας που ανταποκρίθηκε με το παραπάνω στην πρόσκλησή μας και πιστεύω οτι δικαιώσαμε με το παραπάνω τις προσδοκίες του. Συγχαρητήρια και στους παίκτες των δούο ομάδων για την αγωνιστικότητα, το πάθος και την διάθεση που έδειξαν πάνω σε εναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες μου να παίζουν έξυπνα αφού γνωρίζαμε τον αντίπαλό μας, την προτωπόρο μέχρι χθές ομάδα του πρωταθλήματος. Σκεφτήκαμε να εξουδετερώσουμε την δύναμη των αντιπάλων μας και να παίξουμε με αντεπιθέσεις κι αυτό μας δικαίωσε απόλυτα. Εμείς συνεχίζουμε προσγεωμένοι αφού ο δρόμος μας είναι μακρύς."

Κώστας Κατσάρας:
"Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη επι του πιο αξιόλογου αντίπαλου στο πρωτάθλημα που αποκτά μεγαλύτερη σημασία μιας και ήταν ενα παιχνίδι στο οποίο δεχθήκαμε πίεση, αλλά έτσι σχεδιάσαμε να παίξουμε κι έτσι παίξαμε. 
Ευχαριστούμε τον υλικό και ηθικό αιματοδότη μας, τον φίλαθλο κόσμο και μακάρι να δούνε στην Αθήνα το βίντεο του σημερινού αγώνα και την παρουσία των φιλάθλων μας για να καταλάβουν οτι το ποδόσφαιρο στη Λάρισα είναι γιορτή.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας"










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων