2003-04 : 35η : Καβάλα - ΑΕΛ 2-3

35η αγωνιστική : Καβάλα - ΑΕΛ 2-3

5 Μαΐου 2004 

Σκόρερς: 23' Ορφανίδης, 84' Τσαλίκης - 22', 63' Κυπαρίσσης, 88' Καπρινιώτης

Καβάλα: Σουμουλίδης, Τσαλίκης, Πινδώνης (72' Μιέλνιτσικ), Κωνσταντινίδης Γ., Ρουτζιέρι, Λούκας, Αγγελίδης (67' Κωνσταντινίδης Μ.), Ορφανίδης, Μπαμπατζάκης, Πιστικός (67' Βεκόπουλος), Θεοδώρου.

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Λεκίδης, Κατσάρας, Κοντοδήμος, Παλαιολόγος, Μποζίλοφ (61' Κακαζούκης), Καπρινιώτης (89' Γρηγορίου), Κυπαρίσσης, Ζιάγκας, Θεοδοσιάδης, Κεχαγιάς, Σωτρίνης (85' Λάζορικ).

Διαιτητής: Συριγωνάκης (Ηρακλείου)
Επόπτες: Τσακιρόπουλος (Θεσσαλονίκης), Παπαδόπουλος (Θεσσαλονίκης)
4ος: Τερψιάδης (Δράμας)

Γήπεδο: Καβάλας
Εισιτήρια: 593
Εισπράξεις: 5.720 ευρώ.

Σε ενα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς η ΑΕΛ επιβλήθηκε στην καβάλα την ομόνυμη ομάδα. Οι βυσσινί είχαν στο πλευρό τους και 800 φιλάθλους οπου για 90 λεπτά κάτω απο καταρακτώδη βροχή έδιναν ρυθμό, δίνοντας ώθηση στη νίκη.
Στο 22ο λεπτό ο Κυπαρίσσης με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Πριν καλα καλά τελειώσουν οι πανηγυρισμοί, η Καστοριά με τον Ορφανιδη έφερε πάλι το παιχνίδι στα ίσια στο 23ο λεπτό. Οι βυσσινί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαν κάποιες ευκαιρίες αλλα οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε δυνατά χάνοντας 2 κλασικές ευκαιρίες για τέρμα και στο 63ο λεπτό ο Κυπαρίσσης ξέφυγε απο την επιτήρηση των αμυντικών της Καστοριάς, πέρασε και τον τερματοφύλακα και με μίσος κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά απο αυτό οι παίκτες της Καστοριάς ισσορόπησαν το παιχνίδι και στην μοναδική ευκαιρία που τους δόθηκε στο 84ο λεπτό έφεραν για ακόμη μια φορά το ματς στα ίσια κάνοντας το 2-2 με τον Τσαλίκη. Η ΑΕΛ ήταν αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα μη αρκούμενη στον βαθμό της ισοπαλίας, στο 86ο λεπτό περασε στον αγώνα ο Λάζορικ και η δικαίωση ήρθε δύο λεπτά αργότερα όταν σε σουτ του Κυπαρίσση η ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα της Καστοριάς έστειλε την μπάλα στα πόδια του Καπρινιώτη όπου αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πανηγυρίζοντας έξαλλα το τέρμα του με τους φιλάθλους. 












Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων