2003-04 : 8η : Δόξα Δράμας - ΑΕΛ 1-2

8η αγωνιστική : Δόξα Δράμας - ΑΕΛ 1-2 

Νοεμβρίου 2003 

Σκόρερς: 71' Λαζαρίδης - 21', 83' Κυπαρίσσης

Δόξα Δράμας (Δημήτρης Παπαδόπουλος): Μπαλτιμάς, Μπουλγκουρίδης (65' Μουτιδης), Μαχαιρίδης, Θεοδωρίδης, Τερζιέφ, Πετρίδης (34' ΑθανασιάδηςΑ.) 46' Μουρατίδης)), Αθανασιάδης Χ., Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Μούσιος, Μιχελίδης.

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Νούσιας, Αποστόλου (61' Σωτρίνης), Φλώρος, Κατσάρας, Πουλιόπουλος, Κεχαγιάς (73' λ.τ. Χρόνης), Κοντοδήμος, Ζιάγκας, Λάζορικ, Μποζίλοφ (9' λ.τ. Κακαζούκης), Κυπαρίσσης.

Διαιτητής: Ντόβας (Λαμίας)
Επόπτες: Αναστασόπουλος (Θεσσαλονίκης), Θεοδωρίδης (Θεσσαλονίκης)

Γήπεδο: Δόξα Δράμας
Εισιτήρια: 1258

Η ΑΕΛ έχει κάνει συνήθεια πλέον να κρίνει τους αγώνες στα τελευταία λεπτά. Αυτή τη φορά θύμα της στη Δράμα η Δόξα και συνήθεις ύποπτος ο Κυπαρίσσης που με τέρμα του έκρινε την αναμέτρηση. 
Η ΑΕΛ στον αγώνα μπήκε μπροστά στο σκορ στο 21ο λεπτό όταν ο Αποστόλου σέντραρε, ο Κοντοδήμος έκανε σουτ, η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυνόμενων της Δόξας, αλλά η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Κυπαρίσση ο οποίος με σουτ έκανε το 0-1. Στο 71ο λεπτό, ο Λαζαρίδης με πλασέ έφερε τον αγώνα στα ίσια κάνοντας το 1-1. Στο 83ο λεπτό ο Κυπαρίσσης έκλεψε την μπάλα λίγο πιο κάτω απο την μεσαία γραμμή, προχώρησε προς την εστία της Δόξας και με πλασέ έκανε το τελικό 1-2. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μούσιος επιχείρησε ενα σουτ απελπισίας απο το κέντρο του γηπέδου και βρήκε στο δοκάρι του Νούσια. 
Η ΑΕΛ μετά απο αυτή τη νίκη βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα βαθμολογίας με 14 βαθμούς, μαζί με την Καστοριά και το Μαρκό. Στην πρώτη θέση ο Ατσαλένιος με 17. 

Η ΑΕΛ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.000 ευρώ για την ρίψη αντικειμένων στον επόπτη.


Δηλώσεις

Παραφέστας:
"Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Ο αγώνας της Τετάρτης με τον Ατσαλένιο έχει τις δικές του δυσκολίες όπως άλλωστε και κάθε παιχνίδι και εμείς πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να τις αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας απόδοση και να καταφέρουμε να έχουμε καλή απόδοση πιστεύω θα είμαστε εμείς οι νικητές..."




Η ΑΕΛ αγωνίστηκε στη Δράμα, με την ζεστή συμπαράσταση απο 500 περίπου εκδρομείς απο την Λάρισα.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων