2003-04 : 36η : ΑΕΛ - Μαρκό 1-0

36η αγωνιστική : ΑΕΛ - Μαρκό 1-0

16 Μαΐου 2004 

Σκόρερ: 47' Παλαιολόγος

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Λεκίδης, Κεχαγιάς, Σωτρίνης, Ζιάγκας, Θεοδοσιάδης, Κακαζούκης, Παλαιολόγος (73' Γρηγορίου), Μποζίλοφ (60' Παπακώστας), Κυπαρίσσης, Καπρινιώτης (65' Λάζορικ), Φλώρος.

Μαρκό (Ν. Διαμαντόπουλος): Μάππας, Αρκουμάνης, Διαμαντόπουλος, Φίλης, Ιασωνίδης, Μπώλος, Γεωργίου, Πετσίνης (75' Ψυχουντάκης), Μαρινάκης (60' Γκαϊτατζής), Μπαλάφας, Γκοτζιάς (85' Μποσταντζίου).

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: Κεκλεισμένων των θυρών
Εισπράξεις: χωρίς έσοδα

Η ΑΕΛ αγωνίστηκε κεκλεισμένων των θυρών μετά απο τα επεισόδια που έγιναν στην Χαλκίδα. Κανένας όμως δεν θα στερούσε απο τους βυσσινί φιλάθλους να βρεθούν έστω και λίγα μέτρα δίπλα απο το Αλκαζάρ. Η διοίκηση θα μετέδειδε τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη στο κλειστό γήπεδο του Αλκαζάρ όπου συνολικά στον χώρο του Αλκαζάρ βρέθηκαν περίπου 5.000 κόσμος και με οποιοδήποτε τρόπο προσπάθησαν να υποστηρίζουν την ομάδα είτε να ξεκλέψουν μια ματιά απο τον αγωνιστικό χώρο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο έδειξε κατώτερη των περιστάσεων αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένη και χωρίς άγχος και απο πολύ νωρίς ο Παλαιολόγος με ανάποδο ψαλίδι σημείωσε το χρυσό γκολ που έκρινε την συνάντηση στο 47ο λεπτό.

Δηλώσεις

Τάκης Παραφέστας:
"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο έγινε κάτω απο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Πετύχαμε μια δύσκολη νίκη αφού στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί και αδικαιολόγητα εκνευρισμένοι.Στην επανάλληψη ήμασταν καλύτεροι πετύχαμε ενα γκολ και στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Έχουμε ακόμα δυο παιχνιδια για να καταφέρουμε να κάνουμε τον στόχο μας πραγματικότητα."







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων