2003-04 : 3η : ΑΕΛ - Αχαρναϊκός 1-0

3η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αχαρναϊκός 1-0 

Οκτωβρίου 2003 

Σκόρερ: 10' Μποζίλοφ

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Λεκίδης, Παλαιολόγος, Κατσάρας, Κεχαγιάς, Σωτρίνης, Κοντοδήμος, Θεοδοσιάδης, Μποζίλοφ (80' Τσακμακίδης), Παπακώστας (61' Κυπαρίσσης), Λάζορικ, Τόνκοβιτς (20' λ.τ. Παγκαρλιώτας).

Αχαρναϊκός (Μάρκος Μαυρομάτης): Γενιτσαρίδης, Δημητρόπουλος, Φουρκιώτης, Ρουσόπουλος, Μπριανάς (63' Μοστράτος), Κοσμάς (80' Μπαρμπαρούσης), Λαμπρογεώργος, Βέρτζος (87' Παρασκευάς), Παραράς, Χωριανόπουλος.

Διαιτητής: Συμεών Παρασκευάς (Θεσσαλονίκης)
Επόπτες: Θεοδωρίδης (Θεσσαλονίκης), Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 1389
Εισπράξεις: 11.226 ευρώ

Η ΑΕΛ "έσπασε το ρόδι" για την σεζόν και πήρε την νίκη στο Αλκαζάρ, με το φτωχό, αλλά πολύτιμο 1-0 κόντρα στον Αχαρναϊκό. Μια μέτρια ΑΕΛ παρατάχθηκε στο Αλκαζάρ που ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα μετά απο απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Μποζίλοφ. Το γκολ μπορεί να χαρακτηρησθεί και τυχερό, καθώς ο αέρας που υπήρχε στο Αλκαζάρ, άλλαξε την πορεία της μπάλας και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού. Μετά απο 2 λεπτά ο Μποζίλοφ παραλίγο να σημειώσει και δεύτερο τέρμα. Στο 16ο λεπτό υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες μετά απο σκληρό μαρκάρισμα στον Τόνκοβιτς αποτέλεσμα αυτού να αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε να έχει μέτρια απόδοση, είχε ακόμη κάποιες 2-3 καλές φάσεις μέχρι την λήξη του αγώνα. Περνώντας βασανιστικά τα λεπτά που περνούσαν χωρίς να σημειωθεί και κάποιο άλλο τέρμα, στο 61ο λεπτό ο κόσμος αποδοκίμασε τεχνική ηγεσία όταν έγινε η αλλαγή του Παπακώστα με τον Κυπαρίσση. 



Ο Μποζίλοφ μόλις έχει βάλει το τέρμα που θα κρίνει την αναμέτρηση και πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων