2002-03 : 31η : Θρασύβουλος - ΑΕΛ 1-0

31η αγωνιστική : Θρασύβουλος - ΑΕΛ 1-0 

10 Απριλίου 2003 

Scorers: 89' Κεφαλούκος 

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Μπρέλλας, Κανωτίδης, Κατσάρας, Μοράλες, Σωτρίνης, Κοντοδήμος, Φλώρος (92' Βιλανάκης Μ.), Θεοδοσιάδης, Κοτζαφίλιος (71' Παγκαρλιώτας), Παλαιολόγος (77' Τσάγγαρης), Τόνκοβιτς.  

Θρασύβουλος (Νίκος Γκουλής): Στογιάννης, Τζιβελέκης, Βασιλείου Ν., Χρήστου, Λυμπέρης, Βαβίλης, Κατσίκης, Κλοκίδης (84' Ζουρούδης), Μαλτέζος (46' Κεφαλούκος), Παπασταθόπουλος, Στύλος (68' Δημάκης Π.).

Διαιτητής: Παπαντωνόπουλος (Αχαΐας) 
Επόπτες: Γραμματικόγιαννης (Εύβοιας), Γιαννόπουλος (Λακωνίας) 
4ος: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

Γήπεδο: Φυλής

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ αν και μπήκε δυνατά οι φάσεις ήταν μετρημένες και για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά και πίεζε για να σκοράρει , έκανε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε κάτι κι εκεί που όλα έδειχναν οτι οι ομάδες θα έφευγαν ισόπαλες, ήρθε η φάση στο 89ο λεπτό όπου ο διαιτητής της συνάντησης έδωσε ενα ανάποδο σφύριγμα και ο Κεφαλούκος έκανε το 1-0 σοκάροντας τους βυσσινί. 

Δηλώσεις

Παραφέστας:
"Καλά σταθήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και πιστευω ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Εμείς ήμασταν άτυχοι για ακόμη μια φορά, όμως μετά απο αυτό το αποτέλεσμα δεν μας μένει τίποτα άλλο απο το να συνεχίσουμε την προσπάθεια - δεν έχουμε εξάλλου άλλη επιλογή - και αφού ηρεμήσουμε να προσπαθήσει κάθε ποδοσφαιριστής να παίξει αυτό που μπορεί για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας."


Απο την εφημερίδα "Ημερήσιος Κήρυκας"



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων