2002-03 : 18η : ΑΕΛ - Χανιά 3-0

18η αγωνιστική : ΑΕΛ - Χανιά 3-0 

8 Ιανουαρίου 2003 

Scorers: 58' Κοντοδήμος, 60, Ζιάγκας, 83' Λιάπης 

ΑΕΛ (Χρήστος Γκάτας): Μπρέλλας, Κανωτίδης, Φλώρος (10' λ.τ. Τσάγκαρης), Κατσάρας, Χρόνης, Κοντοδήμος, Βιλανάκης Ν., Ζιάγκας (73' Λιάπης), Κοτζαφίλιος, Πλίτσξς (60' Βιλανάκης Μ.), Σωτρίνης. 

Χανιά: Κυριακίδης, Καλαγκάνης, Παρλάκογλου, Πυρένης, Περράκης, Ατανάφοφ, Μπουγάς, Δοξάκης, Σκαλίδης, Καστρινάκης, Βέρμπης.

Διαιτητής: Α. Αντέσκος (Καβάλας) 
Επόπτες: Ε.Αναστασόπουλος (Θεσσαλονίκης), Π.Δέλλιος (Ξάνθης) 
4ος: Ν. Αθηναίος (Θεσσαλίας) 

Γήπεδο: Αλκαζάρ 
Εισιτήρια - Εισπράξεις: 625 - 3.977 ευρώ

Οι βυσσινί πέτυχαν την πιο ευρεία σε σκορ νίκη στο πρωτάθλημα και απέκτησαν κάποια βαθμολογική ανάσα για την παραμονή. Οι βυσσινί μπήκαν στο παιχνίδι έχοντας την υπεροχή αλλά όσο περνούσε ο χρόνος υπήρχε άγχος. Στην επανάληψη τα Χανιά ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και η αυτοπεπείθεση των βυσσινί ανέβηκε μετά το πρώτο γκολ. Μέχρι το τέλος του αγώνα έβαλε ακόμη 2 τέρματα και έγραψε το τελικό 3-0.

Δηλώσεις

Γκάτας:
"Δεν είχαμε και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την ήττα και την άσχημη εμφάνιση με την ομάδα του Ποσειδώνα και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν δεν καταφέραμε να βρούμε τους διαδρόμους που θέλαμε και να ανοίξουμε το σκορ αν και είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε για ακόμη μια φορά. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πάρα πολύ δρόμο και χρειάζονται αυτοί οι παίκτης την βοήθεια και την στήριξη όλων για να μπορέσουν να πετύχουν το στόχο που έχουνε θέσει απο την αρχή αυτής της χρονιάς. Εύχομαι στα Χανιά το καλύτερο δυνατό και στην ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της".  



Απο την εφημερίδα "Ημερήσιος Κήρυκας"



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων