2003-04 : 10η : ΑΕΛ - Άγιος Δημήτριος 1-1

10η αγωνιστική : ΑΕΛ - Άγιος Δημήτριος 1-1 

16 Νοεμβρίου 2003 

Σκόρερς: 58' Λάζορικ - 89' Μήτσης

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Νούσιας, Κατσάρας, Κεχαγιάς, Θεοδοσιάδης, Κοντοδήμος, Παλαιολόγος, Τόνκοβιτς (65' Φλώρος), Λάζορικ, Κυπαρίσσης, Κακαζούκης (91' Πουλιόπουλος), Ζιάγκας (51' Παπακώστας).

Άγιος Δημήτριος (Παπανδρέου): Μαλλιαρίτσης, Σουπιώτης, Αποστόλου Β. (85' Πανέτσιος), Μούρος, Γεωργακάς, Γρηγορίου, Βαλαμούτης, Ροζάλες (90' Αϊβαλιώτης), Μπούις, Νεοχωρίτης (63' Μητσης), Λαζάρου.

Διαιτητής: Κώστας Βασιληάς (Βοιωτίας)
Επόπτες: Χρυσικόπουλος (Θεσπρωτίας), Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
4ος: Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Δινάκης (Πέλλας)   

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 4635
Εισπράξεις: 37.528 ευρώ.

Οπως έχει συνηθίσει η ΑΕΛ απο την αρχή της σεζόν να διαμορφώνει ή να διαμορφώνεται το αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά, έτσι και σε αυτό τον αγώνα η ΑΕΛ έχασε τους βαθμούς της νίκης λίγα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Η ΑΕΛ μαζί της είχε την στήρηξη 8.000 φιλάθλων της που δέ σταμάτησαν να της συμπαραστέκονται ούτε λεπτό.
Η ΑΕΛ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο δυνατά, έχοντας την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος να μπεί μπροστά στο σκορ. 
Στην επανάλληψη η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 58' μετά απο σέντρα του Κυπαρίσση στον Παπακώστα, ο οποίος έστρωσε στον Λάζορικ που με κεφαλιά έβαλε μπροστά την ομάδα μας κάνοντας το 1-0. Στο 88ο λεπτό ο Σουπιώτης εκμεταλευόμενος την αδράνεια των βυσσινί μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε στον Μήτση ο οποίος με κοντινό πλασέ νικησε τον Νούσια και ... πάγωσε το Αλκαζάρ. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΛ προσπάθησε να έρθει κοντά στο νικητήριο τέρμα αλλά ... μάταια.

Δηλώσεις

Παραφέστας:
"Έγινε ένα καλό παιχνίδι με την ΑΕΛ να έχει τον έλεγχο και την υπεροχή. Ο Άγιος Δημήτριος είναι μια καλή ομάδα, η θέση του είναι πλασματική και το καλοκαίρι ήταν φαβορί για άνοδο ύστερα απο τις μεταγραφές που πραγματοποίησε. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για τη νίκη, ομως ενα παιχνίδι τελειώνει στο 90'. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα μεγαλύτερο σκορ. Στα τελευταία λεπτά πάλι κηνυγήσαμε το σκορ, αλλά είναι κρίμα που με τέτοια παρουσία κόσμου δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, πρέπει να βελτιωθούμε, να έχουμε περισσότερη αυτοσυγκέντρωση και αποφασιστικότητα μέχρι το τέλος. Μας έλειπαν οι Τσακμακίδης και Μποζίλοφ, αλλά τα παιδιά που έπαιξαν προσπαθήσαν για το καλύτερο".
 






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων