2003-04 : 5η : ΑΕΛ - Κιλκισιακός 3-2

5η αγωνιστική : ΑΕΛ - Κιλκισιακός 3-2 

19 Οκτωβρίου 2003 

Σκόρερς: 20', 46' Κυπαρίσσης, 89' Θεοδοσιάδης - 13' Παπαδόπουλος, 87' Πλατάκης

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Λεκίδης, Κεχαγιάς, Κατσάρας, Θεοδοσιάδης, Παλαιολόγος, Κοντοδήμος, Ζιάγκας (67' Φλώρος), Τσακμακίδης (84' Μποζίλοφ), Πουλιόπουλος, Κυπαρίσσης (93' Παπακώστας), Λάζορικ.

Κιλκισιακός: Καντέρης, Αγγέλης, Γεωργαντάς (58' Παπαδόπουλος Στ.), Ελλέζογλου, Ηλιάδης, Τσαλώνης (36' λ.τ. Γιαννουλίδης), Λαζαρίδης (70' Κοτσαμποϊκίδης), Παπαδόπουλος Χ., Πλατάκης Ευθ., Πλατάκης Μ.

Διαιτητής: Γρηγόρης Λέφας (Πιερίας)
Επόπτες: Τρικαλίδης (Γρεβενών), Στεφανίδης (Καστοριάς)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 620
Εισπράξεις: 4.886 ευρώ

Κάτω απο δυνατή βροχόπτωση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ διπλασίασε τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Κιλκισιακό. Η νίκη της ΑΕΛ καταχειροκροτήθηκε απο τους ηρωικούς φιλάθλους της ομάδας μας που παραβρέθηκαν στο Αλκαζάρ.
Οι βυσσινί μπήκαν δυνατά στο λασπωμένο γήπεδο και στο 1ο λεπτό έδειξαν απειλητικόι οταν ο Κυπαρίσσης δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Καντέρη. Στο 13ο λεπτό ο Παπαδόπουλος είδε εκτός εστίας τον Λεκίδη και τον "κρέμασε" κάνοντας το 0-1. Στο 21ο λεπτό μετά απο σέντρα του Παλαιολόγου, ο Κυπαρίσσης πετάχτηκε και με κεφαλιά έφερε το μάτς στα ίσια κάνοντας το 1-1. Στο 38ο λεπτό ακόμη μια κεφαλιά απο τον Παλαιολόγο με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Καντέρη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κυπαρίσης έστειλε την μπάλα με σούτ πάλι στην αγκαλιά του Καντέρη. Στο δεύτερο ημίχρονο πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού, ο Τσακμακίδης κάνει σέντρα και ο Κυπαρίσσης με κεφαλιά φέρνει τους βυσσινί μπροστά στο σκορ κάνοντας το 2-1. Στο 57ο λεπτό υστερα απο σέντρα του Παλαιολογου, ο Λάζορικ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κιλκισιακού. Στο 83ο λεπτό διαμαρτυρίες απο τους βυσσινί για ανατροπή του Κυπαρίσση εντός περιοχής. Στο 87ο λεπτό μετά απο χτύπημα φάουλ, αμυντικοί και ο Λεκίδης δεν μπορεσαν να απομακρύνουν την μπάλα και ο Πλατάκης έφερε το μάτς στα ίσια κάνοντας το 2-2. Στο 89ο λεπτό ομως ήρθε η λυτρωση για τους βυσιννί οταν ο Μποζίλοφ εκτέλεσε ενα φάουλ, ο Λάζορικ σούταρε και ο Καντέρης απέκρουσε αλλα ο επερχόμενος Θεοδοσιάδης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 3-2.   
Η ΑΕΛ μετά απο αυτή την νίκη βρίσκεται στην 6η θέση του πίνακα βαθμολογίας με 7 βαθμούς ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται η Καστοριά με 11 βαθμούς.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων