2002-03 : 34η : ΑΕΛ - Καστοριά 1-0

34η αγωνιστική : ΑΕΛ - Καστοριά 1-0 

8 Μαΐου 2003 

Scorers: 90+ 2' Παλαιολόγος 

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Νούσιας, Κανωτίδης (76΄ Τσαγγάρης) ,Κακαζούκης, Σωτρίνης, Κατσάρας, Φλώρος, Παγκαρλιώτας, Παπακώστας (67΄ Παλαιολόγος), Τόνκοβιτς, Παπαβασιλείου (64΄Κοτζαφίλιος), Πουλιόπουλος. 

Καστοριά (Δημήτρης Παπαδόπουλος): Παρασκευάς, Μάνος, Μάνος Π., Αναγνώστου, Καστανιώτης, Ραφαηλίδης, Παπαδόπουλος, Καπρινιώτης, Ευθυμιάδης, Βασιλειάδης, Γρηγοριάδης. Επαιξαν και οι: Αποστολίδης, Αναστασιάδης, Τσαναξίδης.

Διαιτητής: Μάριος Νυμβριώτης (Πέλλας) 
Επόπτες: Μπέης (Θεσσαλονίκης), Φεσλιόγλου (Θεσσαλονίκης) 
4ος: Σταυρίδης (Πιερίας). 

Γήπεδο: Αλκαζάρ 
Εισιτήρια: 541 

«Για ακόμη μια φορά η θεά τύχη στάθηκε στο πλευρό της ΑΕΛ «Οίκος Μίσσιας» και … έβαλε το χεράκι για να μείνει … ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην Γ΄ Εθνική κατηγορία όμως θα πρέπει να τονίσουμε ότι η τύχη ευνοεί τους δυνατούς αλλά και τους τολμηρούς. Και μπορεί η ομάδα του Τάκη Παραφέστα να μην είναι και από τις πλέον δυνατές στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά διέθετε δύναμη και ήταν σε διαστήματα αρκετά τολμηρή και πάνω από όλα επίμονη, ποτισμένη με το πάθος για την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών, τους οποίους και κατέκτησε λίγο πριν ο διαιτητής κ . Νιμβριώτης σφυρίξει την λήξη του αγώνα με την Καστοριά. Ήταν τότε που ο Θανάσης Παλαιολόγος σηκώθηκε στο πρώτο δοκάρι της εστίας του Παρασκευά πιο πάνω από κάθε αντίπαλο και συμπαίκτη έκανε κεφαλιά στην ….γλυκιά σέντρα του Γιάννη Τσάγγαρη και έστελνε τους συμπαίκτες του, την τεχνική ηγεσία, την διοίκηση αλλά και τους ηρωικούς 1000 –περίπου- φιλάθλους στον έβδομο ουρανό και μια έκφραση ανακούφισης αναμεμιγμένη με ιαχές χαράς πλημμύρισε το θρυλικό Αλκαζάρ…»Από το  ρεπορτάζ του Νίκου Ασπρούδη στην εφημερίδα «Ημερήσιος Κήρυκας» για την αναμέτρηση. Με τη νίκη αυτή η ΑΕΛ περνούσε πάνω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού τέσσερις στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και γέμιζε με αισιοδοξία για τη σωτηρία της στην κατηγορία, στη συνέχεια.


Ο Θανάσης Παλαιολόγος μόλις έχει πετύχει το τέρμα που θα κρίνει την αναμέτρηση και σπευδει να το πανηγυρίσει με τους φιλάθλους.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων