2003-04 : 24η : Κιλκισιακός - ΑΕΛ 0-1

24η αγωνιστική : Κιλκισιακός - ΑΕΛ 0-1 

12 Φεβρουαρίου 2004 

Σκόρερ: 64' Κακαζούκης

Κιλκισιακός: Ρίζος, Κωτάκης (88' Λαζαρίδης), Ηλιάδης, Μυρωνίδης, Στόλιος, Λόμπας, Ζιραγκάτζε (62' Τζήκας), Παπαδόπουλος Μ., Αγγέλης, Πραματάροφ, Πλατάκης Μ.

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Λεκίδης, Κατσάρας, Σωτρίνης (60' Φλώρος), Κοντοδήμος, Μοράλες, Ζιάγκας (64' Παλαιολόγος), Γρηγορίου, Εφεντόπουλος (90' Λοκέλα), Λάζορικ, Κυπαρίσσης, Κακαζούκης.

Διαιτητής: Γιάννης Σταυρίδης (Πιερίας)
Επόπτες: Γιώργος Δαλούκας (Θεσσαλίας), Βασιλείου (Θεσσαλίας)
4ος: Δημόπουλος (Θεσσαλονίκης)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς
Εισιτήρια: 455
Εισπράξεις: 3.640 ευρώ.

Ανάμεσα σε ελάχιστους φίλους του Κιλκισιακού βρέθηκαν 1.000 Λαρισαίοι εκδρομείς που ζέσταναν την ατμόσφαιρα για τα 90 λεπτά του αγώνα, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα μας.
Το ματς ήταν ισοροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 62ο λεπτό όταν ο Λάζορικ έδωσε στον Κακαζούκη και με σουτ η μπάλα κύλησε αργά στα δίχτυα του Ρίζου. Απο εκεινο το σημείο κι έπειτα οι βυσσινί κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και έφυγαν νικητές.

Δηλώσεις

Τάκης Παραφέστας:
"Αξίζαμε την νίκη, ενώ σίγουρα αγωνιστήκαμε σε αντίξοες συνθήκες και καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Ο κόσμος μας για ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, μας ακολούθησε, παρακολουθεί τους αγώνες μας και στέλνει το μήνυμα της αναγέννησης..."





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων