2002-03 : 23η : ΑΕΛ - Κιλκισιακός 2-2

23η αγωνιστική : ΑΕΛ - Κιλκισιακός 2-2 

9 Φεβρουαρίου 2003 

Scorers: 65' Παπαβασιλείου, 78' Ζιάγκας - 2' Καλαμπόκας, 45' Σουλτανίδης 

ΑΕΛ (Χρήστος Γκάτας): Μπρέλλας, Κανωτίδης, Κατσάρας, Παγκαρλιώτας, Θεοδωσιάδης, Χρόνης, Παλαιολόγος (70' Παπακώστας), Πουλιόπουλος (40' Τσάγγαρης), Παπαβασιλείου, Τόνκοβιτς, Σωτρίνης (61' Ζιάγκας). 
 
Κιλκισιακός (Γιώργος Τσεκερίδης): Παπαγιαννόπουλος, Χαραλαμπίδης (60' Καλπάκης), Δενελάβας, Νανούλης, Αγγελής, Μαυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Σιαντρόπουλος, Καλαμπάκας, Σουλτανίδης (90' Αριτζής).

Διαιτητής: Νικόλαος Αθανασίου (Θεσπρωτίας) 
Επόπτες: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Δαλουκας (Θεσσαλίας) 
4ος: Αθηναίος (Θεσσαλίας).  

Γήπεδο: Αλκαζάρ 
Εισιτήρια - Εισπράξεις: 1.591 - 9.480 ευρώ.

Η ομάδα του Κιλκισιακού αιφνιδίασε την ΑΕΛ και μόλις στο 1ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, μετά από πλασέ του Καλαμπάκα. Το γκολ έφερε κατήφια και εκνευρισμό στις τάξεις των φίλων τη Λαρισινής ομάδας και κάπου εκεί ξεκίνησαν και τα ...απρόοπτα. Λίγo μετά την επίτευξη του γκολ για τον Κιλκισιακό, οπαδός των "βυσσινί" εισήλθε του αγωνιστιστικού χώρου από τη θύρα 10 και με μια εντυπωσιακή καρατιά ξάπλωσε στο έδαφος τον επόπτη. Η αναίτια κίνηση αυτή προκάλεσε την έκπληξη όλων αφού ο επόπτης δεν είχε καταλογήσει κάτι παράλογο εις βάρος της ΑΕΛ. Τελικά όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο εν λόγω οπαδός ήταν τρόφιμος ψυχιατρικής κλινικής και βρισκόταν έξω με άδεια. 'Οπως φημολογείται, όταν ρωτήθηκε γιατί προέβη σε αυτήν την συμπεριφορά αφού ο επόπτης δεν είχε κάνει κάτι λανθασμένα , απάντησε χαρακτηριστικά: " Για να μην κάνει". H ΑΕΛ που ήταν υπότροπη για επεισόδια από την πρώτη αγωνιστική κόντρα στους ΗΛΤΕΞ Λύκους (μάλιστα της είχαν αφαιρεθεί βαθμοί) γλίτωσε τελικά την τιμωρία, όπως κι ο οπαδός της ΑΕΛ το αυτώφορο λόγω της κατάστασής του. 


Απο την εφημερίδα "Ημερήσιος Κήρυκας"


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων