2004-05 : 7η : ΑΕΛ - Πανηλειακός 2-1

7η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πανηλειακός 2-1

Νοεμβρίου 2004

Σκόρερς: 56' Κυπαρίσσης, 68' Αλεξανδρής - 33' Προβίδας

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κηπουρός, Φέρστερ, Γεωργιάδης, Γκαλίτσιος, Γκίκας, Τσιάτσιος, Κατερίνης, Νεντέλκοβιτς (56' Ζιάγκας), Παπακώστας (81' Μπανιάς), Αλεξανδρής (88' Στουρνάρας), Κυπαρίσσης.

Πανηλειακός (Θεόδωρος Βαγγόπουλος): Μπαλτιμάς, Γκουζιώτης (81' Κολοτούρος), Ευθυμιάδης, Κουτελιέρης, Καράμπελας, Κωταρέλας (71' λ.τ. Λιβέρης), Κόγιογλου, Μήτροφ, Νέτο (81' Καφές), Μανίκας, Προβίδας.

Διαιτητής: Απόστολος Νικολαΐδης (Θεσσαλονίκης)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 4938
Εισπράξεις: 52.071 ευρώ.

Δύσκολα έκαμψε την αντίσταση του Πανηλειακού η ΑΕΛ όπου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της, όμως οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν πιο κοντά στο να ανοίξουν το σκορ όταν στο 19ο λεπτό ο Μανίκας σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Κοταρέλας απο πλεονεκτική θέση έστειλε την μπαλα άουτ. Αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουνε στο 19ο λεπτό έκανε ο Προβίδας στο 33ο λεπτό -που δεν πανηγύρησε- αλλά οι βυσσινί διαμαρτύρονται για την αρχή της φάσης που ξεκίνησε απο θέση οφσάιντ ο Μανίκας. Επίσης υπήρχαν διαμαρτυρίες 5 λεπτά και πριν την επίτευξη του τέρματος για ανατροπή εντός περιοχής του Αλεξανδρή. 
Στην επανάλληψη μια μεταμορφωμένη ΑΕΛ είχε την κυριαρχία και ανέτρεψε δίκαια το εις βάρος της σκορ με σουτ στο 56' του Κυπαρίση και ένα όμορφο βολ πλανέ στο 68 απο τον Αλεξανδρή. Στη συνέχεια η ΑΕΛ θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ σε 2 ευκαιρίες. Ο Κωταρέλας τραυματίστηκε στο κεφάλι στο 71ο λεπτό και αφού έγινε αλλαγή, διεξήχθη στο νοσοκομείο για ράμματα. Ο Δώνης στο 87ο λεπτό αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες.

Δηλώσεις

Δώνης:
"Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος μεταμορφωθήκαμε και κερδίσαμε". 



 






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων