2004-05 : 26η : ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 2-0

26η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 2-0

16 Απριλίου 2005 

Σκόρερς: 29' Κυπαρίσσης, 71' Γκίκας

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Χριστόπουλος, Παλαιολόγος, Κατσιαρός, Στουρνάρας, Πάσσιος, Γκίκας, Διγκόζης, Νεντέλκοβιτς (54’Σέρμπαν), Ζιάγκας (89’Γιανκόφσκι), Αμπούνα (76’Σίσιτς), Κυπαρίσσης.

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Κουρμπανάς): Νεοφώτιστος, Ακπαρίδης, Φυντανίδης, Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Τζιότζης, Νοβακόφσκι, Δερμιτζόγλου, Μπουντούρης, Καλόγηρος (51' Μπλιθικιώτης), Σαϊτιώτης (81' Μπούσκεβιτς).

Διαιτητής: Απόστολος Νικολαΐδης (Θεσσαλονίκης)
Επόπτες: Η. Αρκουμάνης (Αθηνών), Ν. Δημοβασίλης (Αθηνών) 
4ος: Γ. Ζολώτας 

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 10999
Εισπράξεις: 107.699 ευρώ

13.000 ήταν οι φίλαθλοι στο Αλκαζάρ που πανηγύρησαν την μεγάλη νίκη της ΑΕΛ που βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο.
Οι βυσσινί απο πολύ νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις τους και το πρώτο γκολ σημειώθηκε απο τον Κυπαρίσση λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας. Στην επανάλληψη η ΑΕΛ κρατούσε τα μετόπισθεν αλλά η ομάδα του Βόλου είχε μια ανούσια υπεροχή. Στο 71ο λεπτό μετά απο εκτέλεση κόρνερ απο τον Σέρμπαν, ο Γκίκας έγραψε το 2-0 και κλείδωσε την νίκη για τους βυσσινί.

Μετά το τέλος του αγώνα, βροχή αντικειμένων δέχθηκε η αποστολή των φιλοξενούμενων όπου το ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο Κώστας Πηλαδάκης που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να τους προφυλάξει.

Δηλώσεις

Δώνης:
«Κάναμε αποφασιστικό βημα για την άνοδο, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς. Για την συνέχεια έχουμε ακόμη τέσσερα βήματα για να βγούμε στην Α' Εθνική. Η νίκη ήρθε εύκολα και χωρίς να πιάσουμε καλή αποδοση, ενώ δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Είχαμε άγχος όλοι μας όλη την εβδομάδα, μετά το ατυχές αποχέλεσμα με τη Νίκη Βόλου. Θέλω να σταθώ στην ατμόσφαιρα που ήταν εκπληκτική και ο κόσμος έδειξε τι σημαίνει ποδόσφαιρο και πολιτισμός Αφιερώνουμε τη νίκη μας στον κόσμο και λίγο περισσότερο σε εκείνους που μας υποδέχθηκαν μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου».










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων