2003-04 : 14η : ΑΕΛ - Χαλκίδα 0-2

14η αγωνιστική : ΑΕΛ - Χαλκίδα 0-2 

11 Δεκεμβρίου 2003 

Σκόρερς: 16' Γιαγκίνης, 90+ 3' Μιχελής

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Νούσιας, Ζιάγκας, Κοντοδήμος, Θεοδοσιάδης, Λάζορικ, Φλώρος, Τσακμακίδης (77' Πουλιόπουλος), Αποστόλου (58' Μποζίλοφ), Κακαζούκης, Κεχαγιάς, Παπακώστας (58' Τόνκοβιτς).

Χαλκίδα: Κηπουρός, Δεληγιάννης Δ., Καλαμπόκας, Μπόκαρης, Φειδάς, Τσούτης, Σέγκος (28' λ.τ. Βλάχος), Μάνεσης (75' Μιχελής), Τσιρογιάννης, Ραφαηλίδης, Γιαγκίνης (64' Μήτρου).

Διαιτητής: Γκούντας (Κοζάνης)
Επόπτες: Παπαθανασίου (Αθηνών), Παππάς (Αθηνών)
4ος: Κωτούλας (Τρικάλων)
Παρατηρητής: Τσιαμήτρος (Γρεβενών)   

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 2094
Εισπράξεις: 16.655 ευρώ

Η ΑΕΛ χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, υποχρεώθηκε στην πρώτη εντός έδρας ήττα απο τη νεοφώτιστη Χαλκίδα. 
Τα πρώτα λεπτά του αγώνα πέρασαν σε αναγνωριστική μορφή ψάχνοντας η μια να βρεί της αδυναμίες της άλλης ομάδας. Το Αλκαζάρ πάγωσε στο 15ο λεπτό όταν η Χαλκίδα κέρδισε φάουλ λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή απο την πλευρά του κόρνερ. Εκτέλεσε ο Τσιρογιάννης και εκεί που ο Νούσιας φαινόταν να ελέγχει την πορεία της μπαλας, ο Γιαγκίνης πήδηξε πιο ψηλά απο όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δύχτια κάνοντας το 0-1. Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει πιέζοντας και έχοντας χάσει αρκετές ευκαιρίες για να φέρει το μάτς στα ίσια έφυγε στα αποδυτήρια με το σκορ κατά της. Στην επανάλληψη η ΑΕΛ μπήκε αποφασισμένη η οποία δεν άφησε τη Χαλκίδα να πάρει ανάσα απο την πίεση μέχρι σχεδόν τη λήξη του αγώνα χάνοντας πολλες ευαιρίες, αλλά στην μοναδική ευκαιρία που είχε η Χαλκίδα, την μετέτρεψε σε γκολ μετά απο πλασέ του Μιχελή στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Η ΑΕΛ μετά απο αυτή την ήττα βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα βαθμολογίας με 24 βαθμούς. Μπροστά της το Μαρκό με 26 και η Καστοριά με 29. Στην 4η θέση ο Θρασύβουλος με 23 βαθμούς.









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων