2004-05 : 3η : ΑΕΛ - Καλαμάτα 1-0

3η αγωνιστική : ΑΕΛ - Καλαμάτα 1-0

Οκτωβρίου 2004

Σκόρερ: 13' Φέρστερ
 
Αποβολές: 67' Κυπαρίσσης (2η κίτρινη)

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κηπουρός, Φέρστερ, Γεωργιάδης (27' Νεντέλκοβιτς), Παλαιολόγος, Στουρνάρας, Γκίκας (54' Κατσαβός), Τσιάτσιος, Κατερίνης, Παπακώστας, Αλεξανδρής (70' Καρκαλέτσης), Κυπαρίσσης.

Καλαμάτα (Στέλιος Πούλος): Κωτταράς, Σεντεμέντες, Ζαπρόπουλος, Γκοσποντίνοφ, Μουεζόλο, Πήλιουρας (73' Οστρόφσκι), Γαλανόπουλος, Φρίμπονγκ, Τιούτος, Ζοζέφοβιτς, Κίτσας (36' Χώνος (60' Καρτές)).

Διαιτητής: Τσέλιος (Χαλκιδικής)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 5781
Εισπράξεις: 61.160 ευρώ.

Η ΑΕΛ μετα απο ενα μουδιασμένο ξεκίνημα στις πρώτες 2 αγωιστικές, σπάει το ρόδι και πετυχαίνει την πρώτη νίκη της σεζόν. 
Το τέρμα που έκρινε την συνάντηση μπήκε απο πολύ νωρίς, στο 13ο λεπτό μετά απο εκτέλεση κόρνερ απο τον Γεωργιάδη, οι αμυντικοί της Καλαμάτας προσπάθησαν να απομακρύνουν την μπάλα και ο Φέρστερ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι βυσσινί είχανε την υπεροχή ακόμη και μετά την άδικη αποβολή του Κυπαρίσση στο 67ο λεπτό. 

Δηλώσεις

Δώνης:
"Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης (αναφερόμενος στην κατάκτηση του Euro απο την Εθνική) , αλλα στη διαιτησία έχουμε κάποιους ανθρώπους που δεν σέβονται τους φιλάθλους. Ηθελε να προκαλέσει κόσμο. Δεν ξέρω τι προηγούμενα έχει με την Λάρισα, αλλά ήταν απαράδεκτος ο τρόπος με τον οποίο μας αντιμετώπισε".
   
 







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων