2002-03 : 5η : ΑΕΛ - Τρίκαλα 1-1

5η αγωνιστική : ΑΕΛ - Τρίκαλα 1-1 

22 Σεπτεμβρίου 2002 

Scorers: 40' (πέν.) Τσακμακίδης Δ. - 58' Τσιούκας 

Αποβολή: 60′ Ζλάτκοβ (κόκκινη) 

ΑΕΛ (Χρήστος Γκάτας): Νούσιας, Κατσάρας, Τσακμακίδης, Κοντοδήμος, Φλώρος, Χρόνης, Πλίτσης, Παπαχατζής (77′ Μπακογιάννης), Παλαιολόγος (83′ Ζιάγκας), Παγκαρλιώτας, Μολάς (83′ Βιλανάκης Μ.). 

Τρίκαλα (Παπαγεωργίου Αλέξανδρος): Γκούλιος, Λατσάρας, Λαζάρου (80′ Σκρέκας Γ.), Τσιούκας, Θεοδοσιάδης, Εφεντόπουλος, Παπακώστας (75′ Ρίζος), Γουλέτας, Γκαϊνταρτζίεφ (60′ Σακελλάρης), Ζλάτκοβ, Τόνκοβιτς

Διαιτητής: Ασημάκης (Αιτωλοακαρνανίας)  
Επόπτες: Κωστούδης, Κοφίτσας 

Γήπεδο: Ελασσόνας 
Εισιτήρια - Εισπράξεις: 930 - 4.654 ευρώ. 

Η ΑΕΛ για δεύτερο και τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι αγωνίζεται μακριά απο την φυσική της έδρα το Αλκαζάρ λόγω του ότι γινόντουσαν έργα.
Με νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Αλέξανδρο Παπαγεωργίου, τα Τρίκαλα “τσίμπησαν” την ισοπαλία στο Θεσσαλικό ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού και δημιούργησαν πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του Γκούλιου, ο οποίος βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα και κυριολεκτικά στέρησε τη νίκη από την παλιά του ομάδα. Να σημειωθεί ότι στο γκολ της ισοφάρισης των Τρικάλων αποβλήθηκε ο Ζλάτκοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα διότι πανηγύρισε προκλητικά το γκολ της ομάδας του. Στην συνέχεια η ΑΕΛ έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε την εστία των φιλοξενούμενων, είχε δοκάρι με τον Κοντοδήμο και ευκαιρίες που εξουδετέρωσε ο Γκούλιος.




Απο την εφημερίδα "Ημερήσιος Κήρυκας"



Ο λαός της ΑΕΛ στο γήπεδο Ελασσόνας.

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων