2002-03 : 35η : Άγιος Δημήτριος - ΑΕΛ 1-1

35η αγωνιστική : Άγιος Δημήτριος - ΑΕΛ 1-1 

14 Μαΐου 2003 

Scorers: 58' Κόφφας - 64' Κοντοδήμος 

Αποβολή: 55' Παγκαρλιώτας (κόκκινη)

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Νούσιας, Κοντοδήμος (81' λ.τ. Στάθης), Παγκαρλιώτας, Κατσάρας, Φλώρος, Μοράλες, Κανωτίδης, Κακαζούκης, Πουλιόπουλος (70' Χρόνης), Θεοδοσιάδης, Τόνκοβιτς (88' Λιάπης). 

Άγιος Δημήτριος (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μαλιαρίτσης, Κικεδάκης (67' Χριστινάκης), Αϊβαλιώτης, Γεωργατζάς, Σουπιώνης, Καραλάγας, Νεοχωρίτσης (77' Γρηγορίου), Κάτσικας, Κόφφας, Πανέτσος, Κατσαρός (37' Πλατάκης). 

Διαιτητής: Κώστας Βασιληάς (Βοιωτίας) 
Επόπτες: Νικολουδάκης (Ρεθύμνου), Χρήστου (Βοιωτίας) 
4ος: Κωστάκος (Πειραιά).

Γήπεδο: Μπαχραμίου

Παλικαρίσιο βαθμό απέσπασε χθες στο Μπραχάμι η Α.Ε.Λ., η οποία αναδείχθηκε με τον Άγιο Δημήτριο ισόπαλη 1-1. Η ομάδα της Λάρισας ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και άξιζε τη νίκη.
Οι παίκτες της Α.Ε.Λ. αγωνίσθηκαν με πάθος και μετά το 55’, παρότι αριθμητικά λιγότεροι λόγω αποβολής του Παγκαρλιώτα, ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με λίγη τύχη θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη. Ο Άγιος Δημήτριος παρουσιάσθηκε δυνατός και προηγήθηκε στο 55' με πέναλτι του Κόφφα (σ.σ. χέρι και αποβολή Παγκαρλιώτα), προηγουμένως όμως είχε υποπέσει σε επιθετικό φάουλ πάνω στο Νούσια που δεν καταλογίσθηκε. Η Λάρισα ισοφάρισε επτά λεπτά αργότερα (62’) με τον Κοντοδήμο. Με την ισοπαλία αυτή η Α.Ε.Λ. βρέθηκε και πάλι στην επικίνδυνη ζώνη, καθώς τα Χανιά κέρδισαν τον Εθνικό Πειραιώς με 1-0.
Όπως όλα δείχνουν, η παραμονή θα κριθεί μάλλον μετά από δύο αγωνιστικές, στο ματς Χανίων - Α.Ε.Λ. 


Απο την εφημερίδα "Ελευθερία"


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων