2003-04 : 22η : Αχαρναϊκός - ΑΕΛ 2-1

22η αγωνιστική : Αχαρναϊκός - ΑΕΛ 2-1 

1 Φεβρουαρίου 2004 

Σκόρερ: 2' Κυπαρίσσης Π., 49' Μοστράτος - 60' Λάζορικ

Αχαρναϊκός: Γενιτσαρίδης, Μπριάνας, Φουρκιώτης, Δημητρόπουλος, Μωυσιάδης, Βέρτζος, Ρουσόπουλος, Μοστράτος (80' Κοσμάς), Κυπαρίσσης Π., Παπαδόπουλος Π. (83' Λαμπρόπουλος), Χωριανόπουλος (83' Παπαδόπουλος Κ.)

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Λεκίδης, Κατσάρας, Γρηγορίου, Κακαζούκης (52' Καπρινιώτης), Κοντοδήμος, Ζιάγκας, Θεοδοσιάδης (52' λ.τ. Παπακώστας), Κεχαγιάς (75' λ.τ. Εφεντόπουλος), Λάζορικ, Κυπαρίσσης, Σωτρίνης.

Διαιτητής: Σύλλας Λουτσέτης (Λασιθίου)
Επόπτες: Βελέτζας (Ευβοίας), Καμπακτσής (Ευβοίας)
4ος: Λουρμπέας (Πειραιά)

Γήπεδο: Μενιδίου
Εισιτήρια: 1369

Φρένο με ήττα για την ΑΕΛ στο Μενίδι σταματώντας το σερι 6 νικηφόρων αποτελεσμάτων όπου άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισσοπαλίας. Κακός αγωνιστικός χώρος και ατυχία ήταν οι παράγοντες αυτής της ήττας που οι βυσσινί σε καμία περίπτωση δεν ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.
Στο πλευρό της ΑΕΛ στο Μενίδι, βρέθηκαν και 300 βυσσινί φίλαθλοι. 
Το καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 1ο λεπτό και η ΑΕΛ κηνυγούσε το σκορ. Στην επανάλληψη σε μία φάση στα καρέ της εστίας του Λεκίδη η μπάλα κόλησε στη λάσπη και ο Μοστράτος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΛ μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν να μειώσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάζορικ.
Μετά απο αυτή την ήττα η ΑΕΛ βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα βαθμολογίας πίσω απο την Καστοριά όπου η ΑΕΛ την υποδέχεται στο Αλκαζάρ την επόμενη αγωνιστική.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων