2003-04 : 4η : Καστοριά - ΑΕΛ 3-3

4η αγωνιστική : Καστοριά - ΑΕΛ 3-3 

12 Οκτωβρίου 2003 

Σκόρερς: 38' Ευθυμιάδης, 42' Καπετανόπουλος, 89' (πέν.) Βελάκοφ - 30' (πέν.), 44', 86' Λάζορικ

Αποβολές: 58' Ευθυμιάδης (2η κίτρινη), 60' Καπετανόπουλος (2η κίτρινη) - 89' Σωτρίνης (2η κίτρινη)

Καστοριά: Συμεωνίδης, Καπετανόπουλος, Ραντουκάνοφ, Καστανιώτης, Καρκαλέτσης (46' Σουλτανίδης), Νικολάου (87' Βέλκωφ), Σέου, Παντελικάδης (74' Τζιώτζης), Καπρινιώτης, Ευθυμιάδης, Λάζορικ.

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Λεκίδης, Κατσάρας, Σωτρίνης, Κοντοδήμος, Παλαιολόγος, Θεοδοσιάδης, Κεχαγιάς (50' Χρόνης), Παπακώστας, Λάζορικ, Μποζίλοφ (55' Ζιάγκας), Πουλιόπουλος (65' Τσακμακίδης).

Διαιτητής: Νικήτας Ντάντης (Χίου)
Επόπτες: Χρυσικόπουλος (Θεσπρωτίας), Καρβούνης (Θεσπρωτίας)
4ος: Κοζανίτης (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Κλάζογλου (Φλώρινας)

Γήπεδο: Δημοτικό Καστοριάς
Εισιτήρια: 3336

Τρίτος αγώνας της ΑΕΛ απο τους τέσσερεις του πρωταθλήματος που χάνει βαθμούς, δεχόμενη τέρμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους όταν στο 2ο λεπτό ο Ευθυμιάδης με σουτ βρήκε το δοκάρι του Λεκίδη. Στο 27ο λεπτό ο Συμεωνίδης έκανε σωτήρια απόκρουση μετά απο κεφαλιά του Παπακώστα. Στο 3ο λεπτό ανατρέπεται ο Κοντοδήμος εντός περιοχής και ο Λάζορικ ανοίγει το σκόρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 38ο λεπτό ο Ευθυμιάδης με σουτ φέρνει το μάτς στα ίσια. Στο 42ο λεπτό ο Καπετανόπουλος με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Λεκίδη και βάζει μπροστά στο σκόρ τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1. στο 44ο λεπτό μετά απο πάσα του Παλαιολόγου στο Λάζορικ φέρνει πάλι το σκορ στα ίσια κάνοντας το 2-2. Στο 58ο λεπτό ο Ευθυμιάδης δέχεται την 2η κίτρινη κάρτα επειδή ήθελε να ξεγελάσει τον διαιτητή και να υποδείξει πέναλτι. Στο 60ο λεπτό οι γηπεδούχοι μένουν με 9 παίκτες όταν ο Καπετανόπουλος ανέκοψε με σκληρό φάουν τον Μποζίλοφ. Στο 86ο λεπτό μετά απο συνδιασμό του Λάζορικ με τον Τσακμακίδη με τον πρώτο να κάνει σούτ και να φέρνει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 2-3 επιτυγχάνοντας επίσης και χάτ-τρικ. Τρία λεπτά αργότερα σε μια εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων, ο Σωτρίνης πιεζόμενος απο τον Βέλκοφ που έδειχνε να του κάνει επιθετικό φάουλ, ανέκοψε την πορεία της μπάλας και ο διαιτητής Ντάτης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Βέλκοφ σημειώνωντας το τελικό 3-3. 





Τα ξημερώματα της ίδιας μέρας του αγώνα βρέθηκε νεκρός ο Γιάννης Παπαϊωάννου, κατα κόσμο "Καλαμάρας", μέσα στο αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ έξω απο το κέντρο διασκέδασης "Φάληρο".
Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων