2021-22 : 3η : Ολυμπιακός Β' - ΑΕΛ 1-0

3η αγωνιστική : Ολυμπιακός Β' - ΑΕΛ 1-0

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021

Scorer: 77' Κωστή

Ολυμπιακός Β' (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Σαπουντζής (46′ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Μαρίνος (64′ Κίτσος), Βοΐλης (64′ Κωστή), Μπα (90+1 Ντόη)

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (85' Παπαγεωργίου Θ.), Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Παπαγεωργίου K. (85' Γρηγορόπουλος), Κολομπίνο, Μαυριάς, Συμελίδης (60' Ακούνια), Νικολιάς (75' Ταχάρ), Όγκμποε.

Διαιτητής: Παναγιώτης Κουκούλας (Λέσβου) 
Επόπτες: Μαρία Δέτση (Αθηνών), Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής) 
4ος: Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης (Αθηνών) 
Παρατηρητής: Γεώργιος Κωνσταντίνου (Αιτωλοακαρνανίας)

Γήπεδο: Προπονητικό Κέντρο Ρέντη 

Ήττα της ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό Β' στο πρωτάθλημα της Super League 2 . 
Τον έλεγχο του αγώνα είχε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα, έχοντας την υπεροχή αλλά δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν απέναντι στην καλοστημένη ομάδα του Ηλία Φυντάνη, με την πρώτη φάση να έρχεται από την δημιουργία του Νίκολιτς και τον Μαρίνο να μην προλαβαίνει να σκοράρει. Άμεση απάντηση για τους φιλοξενούμενους αλλά το σουτ του Νικολιά δεν βρήκε εστία, με τον Μπα να απειλεί εκ νέου για τους «ερυθρόλευκους». Ο Τζολάκης με τρομερή επέμβαση κράτησε το μηδέν για τον Ολυμπιακό, για να έρθει ο Κωστή στο 79ο λεπτό να διαμορφώσει το τελικό 1-0. Με την σημερινή νίκη ο Ολυμπιακός Β' συνεχίζει με το απόλυτο 2/2 ενώ η ομάδα της Λάρισας έχει στο ενεργητικό της μια νίκη και μια ήττα . 











Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων