2021-22 : 5η : Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1

5η αγωνιστική : Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Scorers: 70' Χρουσιέλ - 47' Κολομπίνο

Αποβολή: 49' Όγκμποε (κόκκινη)

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Μανωλάκης, Ναπολιτάνο, Μ. Παπαστεριανός, Τότσκα (84' Κάκκο) , Τομάς, Μπαστακός, Μασούρας.

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Ομάρ (46′  Παπαγεωργίου Θ.), Κολομπίνο (87' Γιάκος), Συμελίδης (72' Μαυριάς), Κ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς (64' Γλυνός), Όγκμποε, Ακούνια.

Διαιτητής: Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας) 
Επόπτες: Χρήστος Κορώνας (Πειραιώς), Αλέξανδρος Μπαλιάκας (Κοζάνης) 
4ος: Χρήστος Κακουλίδης (Θράκης) 
Παρατηρητής: Δημήτριος Σαββόγλου (Ξάνθης)

Γήπεδο: Καυταντζόγλειο

Η Α.Ε.Λ. δεν κατάφερε να νικήσει τον Ηρακλή με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, στο Καυτανζόγλειο στάδιο, για την 5η αγωνιστική της Super League 2 σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από λίγες φάσεις, ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα.
Ο Ηρακλής που μετρά πέντε ισοπαλίες, άντεξαν οι «βυσσινί» με παίκτη λιγότερο.
Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν "φτωχό" σε φάσεις με την πρώτη αξιοσημείωτη φάση να ανήκει στον Ηρακλή όταν στο 21', ο Ναπολιτάνο υποδέχθηκε τη μπάλα μετά από προσπάθεια του Τότσκα και σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.
Η Α.Ε.Λ. απείλησε μόλις μία φορά και συγκεκριμένα στο 30΄ καθώς ο Ακούνια σέντραρε και ο Όγκμποε έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετική υπόθεση με περισσότερες συγκινήσεις καθώς στο 48' οι «βυσσινί» ευτύχησαν να προηγηθούν όταν ο τερματοφύλακας Παλαβράκης πάσαρε στον Ναπολιτάνο που έκανε λάθος με τον Κολομπίνο να κλέβει τη μπάλα και να πλασάρει κάνοντας το 0-1.
Το κοντράστ των συναισθημάτων για τους φιλοξενούμενους άμεσα με τον Όγκμποε να αποβάλλεται αυστηρά στο 50' για βίαιη απώθηση του Χρουσιέλ.
Ο Ηρακλής, έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε για την ισοφάριση και αυτή επιτεύχθηκε στο 68' όταν ο Τόμας από τα αριστερά εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να κολλά στην περιοχή της λαρισινής ομάδας και ο Χρουσιέλ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στη συνέχεια του αγώνα δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο με τα δυνατά μαρκαρίσματα και την ένταση να σημαδεύει το τελευταίο εικοσάλεπτο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του γενικού αρχηγού των γηπεδούχων, Τάσου Κατσαμπή και αντίστοιχα του τεχνικού των φιλοξενουμένων, Ηλία Φυντάνη.
Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ηρακλής βρίσκεται στην 10η θέση με πέντε βαθμούς ενώ αντίθετα η Α.Ε.Λ. καταλαμβάνει την 6η θέση με επτά βαθμούς.

Η Α.Ε.Λ. έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Γιουματζίδη από την Πέλλα ο οποίος δεν «είδε» δύο καθαρά πέναλτι που έγιναν πάνω στον Ακούνια (ιδίως στο 30', όπως και στο 84'), ενώ γενικότερα έδειξε πολύ ευαισθησία στο "κιτρίνισμα" των «βυσσινί»


Δηλώσεις

Μανώλης Μπέρτος:

 Ευχαριστημένοι έτσι όπως πήγε το παιχνίδι;
«Εντάξει σίγουρα αυτά τα παιχνίδια παίζαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά όχι και να χάσουμε τον ένα βαθμό που πήραμε». 
Υπήρξαν νεύρα ξέφυγε η κατάσταση;
«Αυτά τα παιχνίδια έτσι είναι, υπάρχει και ο κόσμος, δίνει άλλο χαρακτήρα στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε προχωράμε, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι την Τετάρτη, μετά την Κυριακή, στον αγώνα, τι να κάνουμε».









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων