2002-03 : 10η : ΑΕΛ - Ναυπακτιακός 2-0

10η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ναυπακτιακός 2-0

20 Νοεμβρίου 2002

Scorers: 15' Σωτρίνης, 50' Ζιάγκας

ΑΕΛ (Χρήστος Γκάτας): Μπρέλας, Μολάς (68' Κανοτίδης), Μπακογιάννης, Κατσάρας, Χρόνης (73' Ν. Βιλανάκης), Κοντοδήμος, Τσακμακιδης, Ζιάγκας, Φλώρος, Πλίτσης (60' Τσάγγαρης), Σωτρίνης. 

Ναυπακτιακός (Δήμος Ρούμπος): Αθανασόπουλος, Βίνκοφ, Τσιμπούκας, Ασλανιδης, Ουσταγιάν (46' Καρζής), Αριτζής, Δ. Παπαδόπουλος, Ανδρεόπουλος, Πέτας (65' Δ. Σκανιάς), Κοντοπάνος, Στέλιος (46' Κ. Σκανιάς)

Διαιτητής: Χατζόπουλος

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια - Εισπράξεις: 416 - 2.672 ευρώ.

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Λάρισα, η οποία επικράτησε του Ναυπακτιακού Αστέρα με 2-0 και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία πλέον βρίσκονται οι Ρουμελιώτες. Το ντέρμπι ουραγών ήταν υπόθεση αποκλειστικά και μόνο της Λάρισας, η οποία κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ κακοί και δεν απείλησαν καθόλου. Οι «βυσσινι» είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 14' σε γυριστό σουτ του Κατσάρα, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο αμαρκάριστος Σωτρίνης από πού κοντά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 50', πάλι με κεφαλιά, του Ζιάγκα αυτή τη φορά. 



Απο την εφημερίδα "Ημερήσιος Κήρυκας"


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων