2004-05 : 21η : ΑΕΛ - Απόλλων Αθηνών 5-0

21η αγωνιστική : ΑΕΛ - Απόλλων Αθηνών 5-0

Μαρτίου 2005 

Σκόρερς: 25' (πέν.), 61' Διγκόζης, 37' Μακρής, 74' Κυπαρίσσης, 86' Αμπούνα

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κηπουρός, Φέρστερ, Παλαιολόγος, Κατσιαρός, Διγκόζης, Γκίκας, Τσιάτσιος, Μπαχράμης (64' Γιανκόφσκι), Παπακώστας (57' Αμπούνα), Κυπαρίσσης, Μακρής (63' Σέρμπαν).

Απόλλων Αθηνών (Αλβέρτος Παπαδάκης): Παπαδόπουλος, Λαζάρου (82' Σκοπελίτης), Σαρακατσάνος, Τσούτης, Βιτζέκας, Δάρλας, Δημητρακόπουλος, Καραδημήτριος, Οξύζογλου (46' Κωστής), Γαζής, Ροντρίγκο (65' Οκανού).

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: Κεκλεισμένων των θυρών
Εισπράξεις: χωρίς έσοδα

Παράσταση για έναν ρόλο στο Αλκαζάρ, όπου η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς και συνέτριψε με 5-0 τον Απόλλωνα. Οι Θεσσαλοί από τα πρώτα λεπτά του αγώνα επέβαλαν τον ρυθμό που ήθελαν και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για γκολ. Μετά το πέναλτι στο 24' (ανατροπή του Μπαχράμη από τον Τσούτη), με το οποίο ο Διγκόζης άνοιξε το σκορ, όλα έγινα πιο εύκολα για τη Λάρισα. Οι φιλοξενούμενοι με πολλά προβλήματα στην άμυνα και στην ανάπτυξή τους, δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. H μοναδική καλή στιγμή για τον Απόλλωνα ήταν στο 48', όταν σε σουτ του Ροντρίγκο η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Κηπουρού.

Ειναι ο δεύτερος εντός αγώνας της ΑΕΛ που έπαιζε κεκλεισμένων θυρών, αποτέλεσμα τιμωρίας για τα επεισόδια των οπαδών (εκτός αγωνιστικού χώρου) στον αγώνα της 16η αγωνιστικής, Πανσερραϊκός-ΑΕΛ 1-0 στις 22/1/2005.









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων