2003-04 : 7η : ΑΕΛ - Βύζας Μεγάρων 2-1

7η αγωνιστική : ΑΕΛ - Βύζας Μεγάρων 2-1 

2 Νοεμβρίου 2003 

Σκόρερς: 67' Λάζορικ, 86' (αυτ.) Δαμίρης - 58' Ρούσσος

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Νούσιας, Κεχαγιάς, Κατσάρας, Θεοδοσιάδης, Παλαιολόγος, Κακαζούκης, Ζιάγκας (46' Μποζίλοφ), Πουλιόπουλος (46' Παπακώστας), Τσακμακίδης (80' Τόνκοβιτς), Κυπαρίσσης, Λάζορικ.

Βύζας: Κιούρκος, Ρούσσος, Δαμίρης, Ποδαράς, Συρίγος, Καραμπλιάκης (46' Δημητρακόπουλος), Κολώνης, Κονέ (77' Γιαννακάρης), Καλύκας, Λαρετζάκης (89' Στάϊκος), Ψύλλας.

Διαιτητής: Θεοδωρακόπουλος (Αθηνών)
Επόπτες: Μελιτζανάς (Θεσσαλονίκης), Αγγέλου (Θεσσαλονίκης)
4ος: Λέφας (Πιερίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 2063
Εισπράξεις: 16.850 ευρώ
   
Ακατάλληλος αγώνας για καρδιακούς ήταν ο αγώνας στο Αλκαζάρ κόντρα στον Βύζα καθώς η νίκη με ανατροπή κρίθηκε πάλι στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Τον αγώνα παρακολούθησαν 4.000 θεατές που δημιούργησαν ατμόσφαιρα που αρμόζει σε μια καυτή έδρα.
Σε ενα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο δεν καρποφόρισαν οι ελάχιστες μοιρασμένες προσπάθειες για τέρμα που είχαν οι 2 ομάδες. Στην επανάλληψη σε ίδιο ρυθμό και οι δύο ομάδες ώσπου στο 58ο λεπτό του αγώνα ο Βύζας μπήκε μπροστά στο σκορ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Ποδαρά και με γυριστή κεφαλιά ο Ρούσσος έκανε το 0-1. Οι βυσσινί αντέδρασαν και ανέβασαν ρυθμούς και στο 67ο λεπτό ο Μποζίλοφ έβγαλε αριστερά στον Παπακώστα όπου αυτός έκανε σέντρα και ο Λάζορικ έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1. Στο 81' ο Τόνκοβιτς που μόλις έχει μπεί στον αγώνα επειχήρησε να κάνει σουτ αλλά με υπερένταση ο Κιούρκος απέκρουσε με τα πόδια, κατέληξε στον Κυπαρίσση που δοκίμασε κι αυτός σουτ αλλά ο Γιαννακάρης ανέκοψε την πορεία της μπάλας που κατευθυνόταν στα δύχτια, η μπάλα κατέληξε στον Λάζορικ που με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Η λύτρωση για τους βυσσινί ήρθε στο 86ο λεπτό σε εκτέλεση φάουλ απο τον Θεοδοσιάδη, ο Δαμίρης με καρφωτή κεφαλιά έβαλε αυτογκολ και έκανε το τελικό 2-1.
Μετά το τελευταίο σφύριγμα οι παίκτες του Βύζα καθώς κατευθύνοντουσαν στα αποδυτήρια, κάποιος παίκτης τους, έκανε άσεμνη χειρονομία στους φιλάθλους της Λάρισας πράξη η οποία ξεσήκωσε τους φιλάθλους για να ανταποδώσουν πετώντας διάφορα αντικείμενα. Πράξη η οποία επέφερε χρηματικό πρόστιμο στην ΑΕΛ της τάξης των 1.500 ευρώ.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων κατέθεσαν λουλούδια σε σημείο που υπήρχε φωτογραφία του Γιάννη Παπαϊωάννου γνωστό και ώς Καλαμάρα, που έχασε τη ζωή του λίγες μέρες πιο πρίν. Στο σημείο υπήρχε πανό απο τους MONSTERS που έγραφε "Καλό ταξίδι Γιάννη..."  









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων