2002-03 : 27η : ΑΕΛ - Εθνικός 1-0

27η αγωνιστική : ΑΕΛ - Εθνικός 1-0 

9 Μαρτίου 2003 

Scorers: 88' Τόνκοβιτς 

ΑΕΛ (Οράσιο Μοράλες): Μπρέλλας, Κανοτίδης (55' Ζιάγκας), Θεοδωσιάδης, Μοράλες, Χρόνης, Κοντοδήμος, Παπαβασιλείου (66' Βιλανάκης Ν.), Σωτρίνης (32' Φλώρος), Παλαιολόγος, Τόνκοβιτς, Τσάγγαρης.  

Εθνικός: Βουτσινάς, Χαραλαμπόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μπαλιάκας, Ζάρας, Καλλιμάνης, Σκοπελίτης, Παϊτέρης, Κουκουτσέλας (62' Ζελενίτσας), Οκόνο (82' Μήτσης), Ναστόπουλος.

Διαιτητής: Συμεών Τσεσμετζής (Σερρών)
Επόπτες: Γιαννούλης (Σερρών), Παλάζης (Σερρών) 
4ος: Τσακιρίδης (Σερρών)

Γήπεδο: Αλκαζάρ 
Εισιτήρια: 835 

Ντέρμπυ με μυρωδιά Α' εθνικής θύμιζε η αναμέτρηση στο Αλκαζάρ κόντρα στον Εθνικό όπου και οι δυο ομάδες ήθελαν τους τρείς βαθμούς για την μάχη της παραμονής. 
Σε ενα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να μετουσιώσει κάποια ευκαιρία σε τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά και ανταμείφθηκε λίγα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιου, όταν στο 88ο λεπτό ο Κοντοδήμος εκτέλεσε κόρνερ, ο Βουτσινάς απέκρουσε ασθενώς και μετά απο μια σύγχιση στην άμυνα του εθνικού ο Τόνκοβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 και έδωσε 3 πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια.

Δηλώσεις

Οράσιο Μοράλες:
"Τα παιδιά πάλεψαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά όσο περνούσε η ώρα και δεν έμπαινε γκολ τα πόδια τους βαραίναν. Ωστόσο, καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε την νίκη. Τώρα έχουμε ακόμη έντεκα παιχνίδια. Θα παλέψουμε ώς το τέλος για να σωθούμε" 


Ο Ντένις Τόνκοβιτς σε φάση του αγώνα.


Ο Ζήσης Ζιάγκας σε φάση του αγώνα.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων