2003-04 : 16η : ΑΕΛ - Καβάλα 2-0

16η αγωνιστική : ΑΕΛ - Καβάλα 2-0 

21 Δεκεμβρίου 2003 

Σκόρερ: 20' Κοντοδήμος ,87' Λάζορικ

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Λεκίδης, Κακαζούκης, Θεοδοσιάδης, Σωτρίνης, Κατσάρας, Κεχαγιάς, Κοντοδήμος, Ζιάγκας (80' Γρηγορίου), Λάζορικ (89' Παπακώστας), Μποζίλοφ (61' Φλώρος), Κυπαρίσσης.

Καβάλα (Σίμος Ανθουλάκης): Καραβελίδης, Ρουμπίνιο, Κωνσταντινίδης Ι., Κωνσταντινίδης Μ., Μουρατίδης (57' Μιέλνιτσεκ), Πιστικός (70' Παναγιωτίδης), Τρούπκος, Βελόπουλος, Παπαδημητρίου (57' Ορφανίδης), Ναζέφσκι, Ξάνθος.

Διαιτητής: Παναγόπουλος (Αθηνών)
Επόπτες: Κουτσογιάννος (Αθηνών), Δημητρόπουλος (Αθηνών)
4ος: Κοζανίτης (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Στάθας (Καρδίτσας)   

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 2471
Εισπράξεις: 19.348 ευρώ

Η ΑΕΛ μετά απο τα δύο τελευταια άτυχα αποτελέσματα που είχε, και βλέποντας την ομάδα να χάνει έδαφος απο την κορυφή, μπαίνοντας στον αγωνιστικό έπρεπε να διώξει το άγχος, έτσι λοιπόν απο την αρχή ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και στο 20ο λεπτό μετά απο σέντρα του Κυπαρίσση, ο Λάζορικ με το στήθος έστρωσε στον Κοντοδήμο που έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα στην εστία του Καραβελίδη κάνοντας το 1-0. Οι βυσσινί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου είχε την υπεροχή των κινήσεων μέχρι που οι Καβαλιώτες ανέβασαν ρυθμούς και οι βυσσινί οπισθοχώρησαν για να διαφυλάξουν το σκορ. Απο το 53ο λεπτό κι έπειτα η ΑΕΛ κινούτανε μονο με αντεπιθέσεις και οι Καβάλα είχε χώρο για το δικό της παιχνίδι. Ολα ομως τελείωσαν στο 88ο λεπτό όταν ο Κυπαρίσσης με έβγαλε στον Λάζορικ που ξεχύθηκε στην επίθεση, πέρασε και τον Καραβελίδη στιγμιαία έχασε την μπάλα απο έλεγχο, η εστία του εξουδετερωμένου Καραβελίδη είχε κλείσει απο 2 αμυνόμενους της Καβάλας, αλλά με έξυπνη προσποίηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-0.
Η ΑΕΛ πλησίασε βαθμολογικά στις πρώτες δύο θέσεις μετά απο τα άτυχα αποτελέσματα που είχαν οι 2 προποτευόμενες ομάδες. Στη βαθμολογία 1. Καβάλα 32, 2. Μαρκό 29, 3. ΑΕΛ 28, 4. Θρασύβουλος 27.
 






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων