2003-04 : 30η : ΑΕΛ - Θρασύβουλος 1-0

30η αγωνιστική : ΑΕΛ - Θρασύβουλος 1-0

21 Μαρτίου 2004 

Σκόρερ: 90+ 2' Κυπαρισσης

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Λεκίδης, Κατσάρας, Κοντοδήμος, Λάζορικ (46' λ.τ. Καπρινιώτης), Κεχαγιάς, Κυπαρίσσης, Κακαζούκης, Θεοδοσιάδης, Ζιάγκας (79' Λοκέλα), Μποζίλοφ, Γρηγορίου (57' Παλαιολόγος).

Θρασύβουλος: Κοψαχείλης, Χάβος, Τζανέτης, Ευθυμίου, Τσβετάνοφ, Βελέτζας (57' Ζουρούδης) 92' Λυμπέρης)), Δέδες, Χαλιμούρδας, Κούπτσικ, Δημάκης Π. (66' Χόνι), Χρήστου.

Διαιτητής: Παλάζης (Σερρών)
Επόπτες: Τσακιρόπουλος (Θεσσαλονίκης), Βεζύρης (Θεσσαλονίκης)
4ος: Λέφας (Πιερίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 4291
Εισπράξεις: 34.124 ευρώ.

Τέλος στο αρνητικό σερί έβαλε μετά απο 4 ήττες η ΑΕΛ, κερδίζοντας εναν εκ των προτοπώρων στην βαθμολογία. Η ΑΕΛ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού και σε όλη την διάρκειά του προσπαθούσε να διασπάσει την διπλή άμυνα ζώνης που είχε ο Θρασύβουλος. Το γκολ που έκρινε την συνάντηση ήρθε λίγο πριν την λήξη του αγώνα απο τον Κυπαρίσση όταν με γυριστό σουτ και την βοήθεια του δοκαριού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα απο παίκτες και φιλάθλους.
Η ΑΕΛ βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα βαθμολογίας με 55 βαθμούς, όσους έχει και η Καστοριά με τον Θρασύβουλο. Ακολουθεί με 51 βαθμούς στην 4η θέση ο Ηλυσιακός.







Δηλώσεις του Νίκου Σωτηρούλη για πανό που έγραφε "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ - Ή ΦΕΤΟΣ Ή ΠΟΤΕ - ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ - Η ΑΕΛ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ...". 
Απόκομα εφημερίδας "Πρώτη των σπόρ" 22/03/2004



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων