2003-04 : 37η : ΗΛΤΕΞ Λύκοι - ΑΕΛ 0-1

37η αγωνιστική : ΗΛΤΕΞ Λύκοι - ΑΕΛ 0-1

26 Μαΐου 2004 

Σκόρερ: 15' Παλαιολόγος

Λύκοι (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Ψωμιάδης, Παπαδόπουλος, Παπουλίδης, Σαμαράς Δ., Λαδάκης, Γεωργιάδης Κ., Πεχλιβανίδης, Κανακούδης (80' Κοσίδης), Μακιέζε (72' Σαμαράς Γ.), Γερογώτσης (67' Καλόγηρος), Μόσχου.

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Λεκίδης, Παλαιολόγος, Κακαζούκης, Φλώρος, Σω­τρίνης, Κεχαγιάς, Θεοδοσιάδης, Ζιάγκας (93' Εφεντόπουλος), Κυπαρίσσης, Μποζίλοφ (58' Γρηγορίου), Καπρινιώτης (68' Παπακώστας).

Διαιτητής: Γιώργος Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Επόπτες: Παρασκευούδης (Δράμας), Κωνσταντινίδης (Καβάλας)
4ος: Τερψιάδης (Δράμας)
Παρατηρητής: Τσιλογιάννης (Ημαθίας)

Γήπεδο: Καλοχωρίου
Εισιτήρια: 3875
Εισπράξεις: 45.850 ευρώ.

Απόβαση στο γήπεδο του Καλοχωρίου απο 4.000 βυσσινί φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ΑΕΛ και την ώθησαν στη νίκη που την φέρνει μια ανάσα πριν την πολυπόθητη άνοδο.
Η ΑΕΛ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ώς φαβορί και το έπραξε όταν στο 15ο λεπτό ο Μποζίλοφ εκτέλεσε φάουλ, ο Παλαιολόγος εκτινάχθηκε και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 όπου και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Μετά απο τα αποτελέσματα των αγώνων η Καστοριά μαθηματικά κέρδισε την άνοδο , η ΑΕΛ στην δεύτερη θέση θέλει την τελευταία αγωνιστική νίκη μόνο για να σφραγίσει την άνοδο. Τελευταία αγωνιστική στο Αλκαζάρ κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο Ποντιακό Νέας Σάντας.
  











Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων