2003-04 : 9η : ΑΕΛ - Ατσαλένιος 3-1

9η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ατσαλένιος 3-1 

12 Νοεμβρίου 2003 

Σκόρερ: 31' (πέν.) Λάζορικ, 62' Παλαιολόγος, 79' Κοντοδήμος - 70' (αυτ.) Φλώρος

Αποβολή: 29' Μαματζάκης (κόκκινη)  

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Νούσιας, Κατσάρας, Φλώρος, Θεοδοσιάδης, Κακαζούκης, Παλαιολόγος, Κοντοδήμος, Παπακώστας (73' Αποστόλου), Κυπαρίσσης, Λάζορικ (83' Τόνκοβιτς), Ζιάγκας (85' Χρόνης).

Ατσαλένιος (Παύλος Δερμιτζάκης): Μαματζάκης, Τζαννής (65' Ορφουδάκης), Ταουσιάνης (82' Βέρα), Λεκάκης, Τσούκλης (30' Κερεντζής), Καινουριάκης, Αργέντης, Καλογεράκης, Μαρκάκης, Μπελαμπιανάκης, Καλογιαννάκης.

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Επόπτες: Κωστούδης (Θεσσαλονίκης), Γεώργιος Κύζας (Δράμας)
4ος: Παρασκευάς (Θεσσαλονίκης)
Παρατηρητής: Φασούλας (Ηπείρου)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 2671
Εισπράξεις: 21.461 ευρώ

Η ΑΕΛ με την συμπαράσταση 4.000 ένθερμων βυσσινί φιλάθλων όπου παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και παρά το εργάσιμο της ημέρας, παραβρέθηκαν στο Αλκαζάρ και ώθησαν την ΑΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας. 
Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά με επιθετικούς προσανατολισμούς στον αγώνα, δείχνοντας στην ομάδα της Κρήτης οτι η ΑΕΛ είναι το αφεντικό. Στο 29ο λεπτό ο Κοντοδήμος ανατράπηκε απο τον τερματοφύλακα του Ατσαλένιου ο οποίος ανίκρυσε και την κόκκινη κάρτα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Λάζορικ όπου και έστειλε την μπάλα στα δύχτια του Μαματζάκη. Πρίν χτυπήσει το πέναλτι ο Λάζορικ, οι πανηγυρισμοί είχαν ήδη αρχίσει απο τους βυσσινί φιλάθλους! Μετά απο αυτό, η ΑΕΛ είχε μια φλύαρη υπεροχή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. 
Στην επανάλληψη συνέχισε η πίεση απο τους βυσσινί όπου έδειχναν να έχουνε μεγάλη αυτοπεπείθεση στις κινήσεις τους εκμεταλευόμενοι την αριθμιτική υπεροχή. Οι προσπάθειες των βυσσινί καρποφόρησαν στο 62ο λεπτό Μετά απο εκτέλεση κόρνερ απο τον Κοντοδήμο, ο Παλαιολόγος πήδηξε ψηλότερα απο όλους και με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 70' μετά απο μια γρήγορη εκτέλεση φάουλ η άμυνα της ΑΕΛ πιάστηκε απροετοίμαστη και σε απόπειρα του Φλώρου να διώξει την μπάλα έπειτα απο σουτ του Καινουργιάκη, κατέληξε στα δίχτυα του Νούσια. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι η ομάδα μας στην συνέχεια θα απειληθεί απο τους κρητικούς κι έτσι στο 79ο λεπτο μετά απο εκτέλεση φάουλ του Κυπαρίσση, ο Κοντοδήμος με σουτ έκανε το τελικό 3-1. 
Η ΑΕΛ μετά απο αυτή την νίκη βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, μαζί με τον Ατσαλένιο και την Καστοριά. 


Δηλώσεις 

Παραφέστας:
"Συγχαρητήρια στον Ατσαλένιο, είναι μια καλή ομάδα κι αν αναλογιστούμε οτι προέρχεται απο την Δ' εθνική δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Ξέραμε οτι είχαμε ενα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που μάχεται και έχει γρήγορούς παίχτες. Μπήκαμε δυνατά και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Οταν παίζεις με εναν παίχτη παραπάνω ομως λες και βαραίνουν τα πόδια. Αντί να ελευθερωθούμε αισθανόμασταν λες και είχαμε υποχρέωση να κερδίσουμε και για κανένα λάθος δεν υπήρχε συγχώρεση. Στην επανάλληψη ανεβάσαμε την απόδοσή μας, ανέβηκαν οι Κοντοδήμος, Θεοδοσιάδης, Ζιάγκας και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ο δρόμος είναι μακρύς και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας, καθώς σήμερα είχαμε τέσσερεις ελλείψεις απο τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Τα παιδιά ομως που αγωνίστηκαν τους αναπλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο κόσμος έχει πάρει το μήνυμα, τον ευχαριστούμε και θα ανταποδώσουμε με την προσπάθειά μας. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να έχεις φτάσει κάπου, γι αυτό συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας συμπαραστέκεται και με το παραπάνω..."   

Κοντοδήμος:
"Ξέραμε οτι είχαμε ενα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε δυνατά και πιέσαμε τον αντίπαλό μας. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, συγχαρητήρια στον κόσμο μας και τον καλούμε να γεμίσει το γήπεδο κάθε Κυριακή".

   








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων