2003-04 : 33η : Χαλκίδα - ΑΕΛ 0-2

33η αγωνιστική : Χαλκίδα - ΑΕΛ 0-2

18 Απριλίου 2004 

Σκόρερς: 35' Καπρινιώτης, 72' Ζιάγκας
 
Αποβολή: 87' Φλώρος (2η κίτρινη)

Χαλκίδα: Κηπουρός, Δεληγιάννης, Καλαμπόκας, Μπόκαρης, Φειδάς (65' Σεϊντόπουλος), Τσιούτης, Μάνεσης, Ραφαηλίδης, Μπασινάς (75' Στάθης Ν.), Μήτρου, Λαμπρογιώργος.

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Λεκίδης, Κατσάρας, Κοντοδήμος, Κεχαγιάς, Θεοδοσιάδης, Ζιάγκας (77' Πουλιόπουλος), Μποζίλοφ (64' Εφεντόπουλος), Φλώρος, Παλαιολόγος, Παπακώστας (89' Λοκέλα), Καπρινιώτης.

Διαιτητής: Χρήστος Ιατράκης (Αθηνών)
Επόπτες: Παπαθανασίου (Αθηνών), Κουτσογιάννος (Αθηνών)

Γήπεδο: Χαλκίδας
Εισιτήρια: 2122
Εισπράξεις: 16.976 ευρώ.

Μέσα σε τεταμένη ατμόσφερα διεξήχθη ο αγώνας, τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου αλλά οι βυσσινί έδειξαν πάθος και αγωνιστικότητα και πήραν σπουδαίο διπλό με 0-2 στην Χαλκίδα. Κατα τη διάρκεια του ημιχρόνου φίλαθλοι των δηπεδούχων εκτόξευσαν πέτρες προς τους Λαρισαίους φιλάθλους όπου απάντησαν στις προκλήσεις και συνεχίστηκαν τα επεισόδια και στην πόλη της Χαλκίδας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΛ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Χαλκίδας επιβλήθηκε και στο 35ο λεπτό ο Κοντοδήμος σε σέντρα του βρήκε τον Παλαιολόγο που σούταρε πάνω σε σώματα των αμυντικών και η μπάλα στην επαναφορά της στρώθηκε στον Καπρινιώτη όπου με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Στο 72ο λεπτό ο Παλαιολόγος έκανε σέντρα την οποία έπιασε με δυνατό σουτ ο Ζιάγκας χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάνοντας το τελικό 0-2.













Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων