2002-03 : 32η : ΑΕΛ - Άγιος Νικόλαος 1-0

32η αγωνιστική : ΑΕΛ - Άγιος Νικόλαος 1-0 

17 Απριλίου 2003 

Scorers: 89' Πουλιόπουλος 

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Μπρέλλας, Κανωτίδης, Κοντοδήομς, Σωτρίνης, Κατσάρας, Μοράλες (53' Πουλιόπουλος), Θεοδοσιάδης, Παπαβασιλείου, Κοτζαφίλιος (53' Παγκαρλιώτας), Τσάγγαρης (75' Λιάπης), Τόνκοβιτς.  

Άγιος Νικόλαος (Γιάννης Χατζηνικολάου): Παπαδόπουλος, Ανυφαντάκης, Στάθης (81' Ανωγειατάκης), Σπυριδάκης, Παπαγιαννάκης (86' Σάβιτς), Καρβέλας, Σταυρακάκης (73' Λεπτοκαρύδης), Πολεμαρχάκης, Ντόντσεφ, Σωτηριάδης, Μουτσουράκης.

Διαιτητής: Ε. Τομίδης (Πέλλας)
Επόπτες: Γάτσος (Πέλλας), Μακάκης (Καβάλας) 
4ος: Χάνου (Θεσσαλονίκης)

Γήπεδο: Αλκαζάρ 
Εισιτήρια: 385 

Δύσκολα κέρδισε η ΑΕΛ την ομάδα του Αγίου Νικολάου έστω και σαν χρειάστηκε να αγωνιστεί 89 λεπτά για να φτάσει στον στόχο της. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε μετά απο ατομική προσπάθεια του Πουλιόπουλου, που πέρασε όποιον αμυντικό βρήκε μπροστά του και με πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτια χαρίζοντας 3 πολύτιμους για την συνέχεια βαθμούς στους βυσσινί.

Δηλώσεις

Παραφέστας
"Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατι αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που κι αυτή καιγόταν για βαθμούς και ήρθε στη Λάρισα πολύ καλά διαβασμένη. Φύλαξε πολύ καλά τα νώτα της κλείνοντας όλους τους χώρους και έψαχνε τα κενά στην άμυνά μας για να μας κάνει την ζημιά. Μάλιστα είχε κάποιες καλές ευκαιρίες και μάλιστα δημιούργησε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο στην οποία σταθήλαμε τυχεροί και δεν δεχθήκαμε το τέρμα. Είχα ζητήσει απο τους πάικτες μου καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να είναι ήρεμοι και να έχουν υπομονή στον αγωνιστικό χώρο για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που το παιχνίδι έκρυβε και στην πλειονότητά τους οι παίκτες πειθάρχησαν και δίκαια νομίζω φτάσαμε στην κατάκτηση της νίκης.
Απομένουν έξι ακόμη παιχνίδια και όλοι πρέπει να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα και να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να παραμείνουμε στην κατηγορία. 
Θα ήθελα να συλλυπηθώ τις οικογένειες των νεαρών μαθητών που έχασαν τη ζωή τους την κυριακή στα Τέμπη και εμείς σήμερα ώς ελάχιστο φόρο τιμής θα δώσουμε σήμερα το πρωί αίμα".

Κατσάρας:
"Θα ήθελα να συλλυπηθώ κι εγώ απο την πλευρά όλων των παικτών τις οικογένειες των αδικοχαμένων μαθητών και σαν ελάχιστο φόρο θα δώσουμε αίμα σήμερα σε μια κινητή μονάδα αιμοληψίας. 
Το παιχνίδι δεν είχε την ποιότητα που όλοι περιμέναμε, αλλά πιστεύω οτι κερδίσαμε δίκαια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση της παραμονής".
    

Ο Απόστολος Παπακώστας μόλις έχει πετύχει το γκολ που έκρινε την συνάντηση και πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του.




Απο την εφημερίδα "Ημερήσιος Κήρυκας"



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων