2004-05 : 10η : ΑΕΛ - Νίκη Βόλου 2-1

10η αγωνιστική : ΑΕΛ - Νίκη Βόλου 2-1

Δεκεμβρίου 2004

Σκόρερς: 15' Καρκαλέτσης, 18' Νεντέλκοβιτς - 24' (πέν.) Μπαλάφας

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Χριστόπουλος, Φέρστερ, Ζιάγκας, Μπανιάς (59' Μπαχράμης), Καρκαλέτσης (88' Πάσσιος), Σίσιτς (70' Γεωργιάδης), Νεντέλκοβιτς, Τσιάτσιος, Στουρνάρας, Φλώρος, Παλαιολόγος.

Νίκη Βόλου (Ράντεκ Ράμπουσιτς): Μπακιρτζίδης, Αναστασιάδης (29' Χρέντσαρ), Μπαλάφας, Κοντεών, Πέτρου, Λουμπαρδέας, Ρουμελιώτης, Γκάγκας, Τσάγγαρης (74' Στεφάνοφ), Παππάς (34' Ανδρουτσόπουλος), Ντικουμέ.

Διαιτητής: Γεώργιος Γιαννόπουλος (Αθηνών) 
Επόπτες:  Κ. Αρκουμάνης (Αθηνών), Η. Αρκουμάνης (Αθηνών) 
4ος: Τσινιάρης (Αθηνών) 

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 8648
Εισπράξεις: 74.329 ευρώ.

Μπροστά σε 11.000 ένθερμους βυσσινί φιλάθλους η ΑΕΛ εμφανώς ανώτερη απο Νίκη Βόλου, πήρε έυκολα τους τρείς βαθμούς της νίκης. 
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ελλείψεις αλλά η ομάδα μας είχε τις καλύτερες λύσεις. Στις θέσεις των τιμωρημένων Κυπαρίσση και Αλεξανδρή στηρίχθηκε στους ταχύτατους Καρκαλέτση και Νεντέλκοβιτς οι οποίοι απο πολύ νωρίς πέτυχαν απο ενα γκολ στο 15ο λεπτό και στο 18ο λεπτό αντίστοιχα. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με πέναλτι στο 24ο λεπτό όπου πέρα απο αυτό δεν έδειξαν απειλητικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε να έχει την υπεροχή, χάνοντας σωρεία ευκαιριών καθώς είχε κι ένα δοκάρι στο 90ο λεπτό μετά απο σουτ του Μπαχράμη.

Το γιγαντιαίο πανό ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΞΑΝΑ διαστάσεων 14x110 μέτρα έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του, πιάνοντας όλη τη θύρα 10.

Δηλώσεις

Δώνης:
"Μετά απο αρκετό καιρό, καταφέραμε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας και να κερδίσουμε. Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά μας. Η Νίκη δεν έκανε ούτε μια φάση αλλά κι εμείς είχαμε προβλήματα. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη".




Ο τερματοφύλακας Μπακιρτζίδης μόλις έχει αποκρούσει σουτ του Νεντέλκοβιτς, αλλά ο επερχόμενος Καρκαλέτσης προλαβαίνει και τον αμυντικό Πέτρου και με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ανοίγει το σκορ.



Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Παλαιολόγο, ο Ιβάν με ανάποδο ψαλίδι έχει σκοράρει και τρέχει να πανηγυρίσει στην θύρα 8. Δίπλα του ο σκόρερ του 1ου τέρματος ο Καρκαλέτσης.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων