2004-05 : 23η : ΑΕΛ - Ακράτητος 2-0

23η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ακράτητος 2-0

19 Μαρτίου 2005 

Σκόρερ: 27' Παπακώστας, 79' Διγκόζης

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Χριστόπουλος, Φέρστερ, Γκίκας, Παπακώστας, Νεντέλκοβιτς (66' Ζιάγκας), Τσιάτσιος, Στουρνάρας, Μπαχράμης (73' Φλώρος), Μακρής (83' Μπανιάς), Διγκόζης, Κατσιαρός.

Ακράτητος (Μπάμπης Τεννές): Κωστάκης, Μπάντας, Βενέτης, Βουεζολο (75' Σιδηρόπουλος), Πιπίνης, Παπαθανασίου, Βερονέζι, Στεφανίδης, Χατζηρίζος (38' Σκούφαλης), Τσέβας (38' Τρούπκος), Σέζαρεκ.

Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης)
Επόπτες: Πασχαλίδης (Θεσσαλονίκης), Σαρβανίδης (Θεσσαλονίκης)
4ος: Σκουρτιάς (Θεσσαλονίκης)
Παρατηρητής: Χ. Αθανασόπουλος (Πιερίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 7657
Εισπράξεις: 72.246 ευρώ

Η ΑΕΛ υποδέχθηκε στο Αλκαζάρ, μεσα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 13.000 βυσσινί φίλαθλοι, τον προτοπώρο στην βαθμολογία Ακράτητο ο οποίος μετά την λήξη του αγώνα θα γνωρίσει την ήττα μετά απο 15 αγώνες αήτητος. 
Ο αγώνας αρχικά αναβλήθηκε και επαναπρογραματίστηκε αλλά χωρίς να είναι σίγουρη η διεξαγωγή του, μέχρι και 3 ώρες πρίν το πρώτο σφύριγμα. Οι παίκτες του Ακράτητου ξεκίνησαν απο την Αθήνα το πρωί της ίδιας μέρας. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η κούραση που ήταν διακριτή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν κυρίαρχη και δεν επέτρεψε τους παίκτες του Ακράτητου να φανούν απειλητικοί. 
Το γεγονός της έκτακτης διεξαγωγής ήταν να μην μεταδοθεί ο αγώνας τηλεοπτικά απο την ΕΤ3 όπως ήταν προγραμματισμένη, αλλά επίσης δεν υπήρχε επαρκής αστυνόμευση εντός του αγωνιστικού χώρου, για την ακρίβεια ήταν μόλις 12 αστυνομικοί. 
Μετά απο αυτή τη νίκη η ΑΕΛ βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα βαθμολογίας με 42 βαθμούς και συγκάτοικο τον Λεβαδειακό. Δύο βαθμούς περισσότερους έχει ο πρωτοπόρος Ακράτητος.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων