2011-12 : 1η : ΑΕΛ - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

1η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

30 Νοεμβρίου 2011

ΑΕΛ (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ααράμπ, Χατζής, Κατσιαρός, Μπόα Μόρτε, Σιατραβάνης (65' Σαιτιώτης), Γκονζάλες, Σεσίνια, Πλιάγκας (70' Βούζας), Ζεκίνια

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης (55' Γανωτής), Ρεπετσάς, Γιώτας, Παριανός, Δελημπάσης, Λιόσης, Ντελέκος, Σέγκος (60' Ροντρίγκο), Τσοκάνης (75' Πάγκαλος).

Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας (Ξάνθης)
Επόπτες: Αθανάσιος Δηλγεράκης (Δράμας), Αναστάσιος Χατζημωϋσιάδης (Ξάνθης)
4ος: Ανδρέας Καραχάλιος (Γρεβενών)
Παρατηρητής: Εμμανουήλ Παπατριανταφύλου (Κιλκίς)

Γήπεδο: AEL FC Arena
Εισιτήρια: 3.004  

Η ΑΕΛ δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, παραχώρησε και πάλι
ισοπαλία 0-0 και έμεινε 7 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Πλατανιά. Τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας κακή εμφάνιση για την ομάδα του Κρις Κόουλμαν, τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία, μόνο που αυτήν τη φορά ήταν οδυνηρή! Εκνευρισμός και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στις τάξεις των φίλων της ΑΕΛ, που είδαν για ακόμη μια φορά την ομάδα τους, να μην μπορεί να σκοράρει, απέναντι σε ένα βατό αντίπαλο.
Στο 70ο λεπτό δεν δόθηκε ξεκάθαρο πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ σε ανατροπή του Μπόα Μόρτε. 

Δηλώσεις

Κρις Κόουλμαν:
«Ακόμη ένα εντός έδρας ματς, ακόμη μια απογοήτευση. Είχαμε, για ακόμη μια φορά, την απόλυτη κυριαρχία στο 75% του γηπέδου, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά και πάλι γκολ δεν καταφέραμε να πετύχουμε. Είναι πρωτοφανές αυτό που αντιμετωπίζω. Δεν το έχω ξανασυναντήσει στην προπονητική μου καριέρα. Η ομάδα μου να κυριαρχεί κατά αυτόν τον τρόπο σε τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια, αλλά να μην κερδίζει ούτε ένα. Είναι απογοήτευση για εμάς να πετάμε έτσι 6 πόντους. Είναι τρία ματς τα οποία θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει», δήλωσε ο Κρις Κόουλμαν μετά από το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνά εμφανώς απογοητευμένος και πρόσθεσε: «Έχουμε δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια μέχρι σήμερα. Σε όλα – είτε αναγκαστικά λόγω απουσιών, είτε από επιλογή – χρησιμοποιήσαμε κάθε πιθανό σχήμα και τακτική. Σε όλα δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά γκολ βάλαμε μόνο στη Βέροια. Ειδικά στο γήπεδό μας, όσο δημιουργούμε ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιούμε, όσο ο χρόνος περνά και δεν μπορούμε να σκοράρουμε, τόσο ο αντίπαλος αναθαρρεί και – ταυτόχρονα – τόσο πέφτει η δική μας ψυχολογία. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε με τον τρόπο που έπρεπε. Ήμασταν νευρικοί. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε θαυμάσια, ήμασταν καλύτεροι, πιο γρήγοροι και πιο επιθετικοί. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν πετύχαμε. Όμως, τα γκολ φέρνουν τους πόντους. Είχαμε 8-9 απουσίες τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε συνιστά δικαιολογία. Και σήμερα και την προηγούμενη Κυριακή, είχαμε αρκετή ποιότητα στην ενδεκάδα μας, ώστε να κερδίσουμε».








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων