2012-13 : 5η : Παναιτωλικός - ΑΕΛ 0-1

5η αγωνιστική : Παναιτωλικός - ΑΕΛ 0-1 

15 Οκτωβρίου 2012 

Scorers: 60' Χασομέρης 

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Ακουάρο, Ιωάννου (74' Μπογκντάνοβιτς), Κούσας, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης (67' Γιάνεφ), Φαβάλι, Πασάς (67' Μύγας), Κουτσοσπύρος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Τσιάρας, Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια, Χασομέρης (80' Δεινόπαπας), Φρανκού (69' Καρανίκας), Τσίγκας (64' Ζουρούδης). 

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)  
Επόπτες: Τριαντάφυλλος Ναλμάντης (Κιλκίς), Χρήστος Πεντζερετζής (Κιλκίς)
4ος: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
Παρατηρητής: Νικόλαος Ιωσηφόγλου (Αθηνών)

Γήπεδο: Παναιτωλικού  

Μπορεί ο Παναιτωλικός να είχε τις κλασικότερες ευκαιρίες να πάρει το «τρίποντο» στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ, ωστόσο οι «βυσσινί» εκμεταλλεύτηκαν την καλύτερη ευκαιρία τους για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο.

Στον έναν βαθμό από την κορυρφή μείωσε τη διαφορά η ΑΕΛ, αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παναιτωλικού με 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, ούτε στο σουτ του Κουτσοσπύρου στο 14′, ούτε στην σέντρα – σουτ του Γκόλια που βρήκε στο δοκάρι του Σέρεμετ στο 30′.

Στο 54′ ο Κουτσοσπύρος και πάλι είδε την τύχη να μην είναι με το μέρος του, όταν την κεφαλιά που επιχείρησε κόντραραν πάνω στη γραμμή οι αμυντικού της ΑΕΛ.

Στο 60′ η ομάδα του Ζιώγα πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν ο Τσιάρας έκανε τη σέντρα και ο Χασομέρης με κεφαλιά «ψαράκι» νίκησε τον Τακίδη. Ο Φαβάλι προσπάθησε να απαντήσει στο 65′, όμως έδιωξε την εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε ο Σέρεμετ και στο 76′ σημειώθηκε η τελευταία ουσιαστικ΄καλή φάση του ματς, όταν ο Ζουρούδης έκανε το σουτ, όμως απομάκρυνε ο Τακίδης.

Η ΑΕΛ έφτασε τους 9 βαθμούς, ούσα στην 6η θέση, ενώ ο Παναιτωλικός είναι στην 8η με 7 βαθμούς.



Δηλώσεις

Μιχάλης Ζιώγας: 

«Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αγωνίστηκαν έτσι όπως έπρεπε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια από τις πιο δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος, μια ομάδα με ποιότητα και δύναμη. Γνωρίζαμε τις αδυναμίες, όπως γνωρίζαμε και τα δυνατά σημεία του Παναιτωλικού: Το παιχνίδι από τα άκρα και τα στημένα. Νομίζω ότι κλείσαμε αρκετά καλά τους διαδρόμους και ελαχιστοποιήσαμε τις πιθανότητες να απειληθούμε. Πήραμε μια τεράστια νίκη βαθμολογικής σημασίας». Αυτά δήλωσε ο Μιχάλης Ζιώγας στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο και τη σπουδαία νίκη επί του Παναιτωλικού. Ακολούθησαν οι ερωτήσεις:
-Τι άλλαξε σε σχέση με το προ δεκαημέρου τελευταίο εκτός έδρας ματς στα Γιαννιτσά;
«Η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά, κι όταν λέω νέα δεν εννοώ ηλικιακά. Εννοώ ότι υπάρχουν πολλά καινούρια παιδιά στον σχηματισμό της φετινής ΑΕΛ. Προσπαθούμε πολύ να δημιουργήσουμε ένα ομοιογενές σύνολο. Όμως, το θέμα είναι ότι σε αυτή την ομάδα ενώ λύνουμε ένα πρόβλημα, δημιουργείται ένα άλλο. Με στεναχώρησε η συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά την ανακοίνωση της αποστολής της ομάδας χθες επέδειξε ασέβεια στο πρόσωπο του γυμναστή της ομάδας. Η ΑΕΛ έχει ανάγκη από παιδιά που κάνουν κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο κι όχι από παίκτες που κλαίνε με το παραμικρό».
-Ποιος είναι αυτός ο παίκτης;
«Η διοίκηση έχει ενημερωθεί και έχει επιληφθεί του θέματος»
-Η εκτός έδρας νίκη εκτός από τους τρεις βαθμούς τι άλλο δίνει;
«Μας φτάνει πιο κοντά στον στόχο μας που είναι η εξασφάλιση της παραμονής το συντομότερο δυνατό».
Στον επίλογο ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ απηύθυνε εκ μέρους της ΑΕΛ ένα ευχαριστώ «στην ομάδα του Παναιτωλικού και τη διοίκηση για την άψογη φιλοξενία. Υπόσχομαι ότι θα ανταποδώσουμε στο ματς του δευτέρου


Χασομέρης: 
"Ήταν ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο παιχνίδι που το θέλαμε. Κρίθηκε στο ότι το θέλαμε πολύ. Μας πίεσε πολύ ο Παναιτωλικός αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη. Μας δίνει ψυχολογία και μας κρατάει ψηλά. Σκοπός μας ήταν να παίξουμε με αντεπιθέσεις".












Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων