2012-13 : 9η : Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 0-0

9η αγωνιστική : Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 0-0 

18 Νοεμβρίου 2012 

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Κυριάκος, Τάσιτς (56' Πουρτουλίδης), Σκούφαλης, Ουέλινγκτον (75' Τάντιτς), Γιάκομπ (67' Φλίγκος).

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (90+1' Γιώτας), Φρανκού (83' Ζουρούδης), Χασομέρης, Ζεκίνια (66' Δεινόπαπας), Τσιμπάμπα. 

Διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης (Θράκης) 
Επόπτες: Αθανάσιος Δηλγεράκης (Θράκης), Μιχάηλ Χαρίτσης(Θράκης)
4ος: Ιωάννης Σωσώνης (Φθιώτιδας)
Παρατηρητής: Δημήτριος Δέτσης (Αθηνών)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο 
Εισιτήρια: 3.081 

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι Νίκη Βόλου-ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με ρυθμό, η κάθε μία ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ΑΕΛ που είχε την υπεροχή, τις ευκαιρίες, αλλά της έλειπε το γκολ.

Ακόμη και σε μία εκτός έδρας αναμέτρηση που απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών, κλείστηκε ο δρόμος για Βόλο η ΑΕΛ είχε τους φιλάθλους της μαζί της στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Στην «βυσσινί» εξέδρα περίπου 30 οπαδοί της ΑΕΛ έδωσαν βροντερό παρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με πολύ παλμό και συνθήματα έκαναν αισθητή την παρουσία τους.


Δηλώσεις

Μιχάλης Ζιώγας:
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και όταν παίζουν δύο ομάδες, με την ιστορία της ΑΕΛ και της Νίκης, το σωστό θα ήταν να υπάρχουν και οπαδοί δικοί μας , όπως αντίστοιχα να έρθουν οπαδοί της Νίκης Βόλου στη Λάρισα και να χαίρονται όλοι το ποδόσφαιρο. Γνωρίζαμε ότι η Νίκη θα έχει μία διαφορετική αύρα και αυτό οφείλεται στον φίλο μου τον Στέλιο, που έχει μεγάλη ιστορία. Όταν ένας προπονητής έρχεται σε μία ομάδα θέλει να κερδίζει. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Δεν θα σταθώ στις δύο φάσεις, του ακυρωθέντος γκολ και του μαρκαρίσματος στον Φρανκού, γιατί δεν έχω προσωπική άποψη. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε, θα προσπαθήσουμε να τελειοποιήσουμε τα όποια μας κενά και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».
-Για μία ακόμη φορά, η ΑΕΛ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου έδειξε να τα… χάνει. Γιατί;
«Μπορεί να ήταν καλύτερος αντίπαλος. Στο πρώτο 45λεπτο ήμασταν καλύτεροι εμείς, αλλά και στο τέλος προσπαθήσαμε ανεβάζοντας τον Παπαγεωργίου να κυνηγήσουμε το γκολ. Ίσως η απειρία κάποιων παιδιών να μας στερεί να είμαστε καλύτεροι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Η ΑΕΛ κερδίζει φέτος ένα νέο παιδί, τον Αντώνη Τσιάρα. Όμως, κάποιες φορές η απειρία οδηγεί και σε λάθη. Συνεχίζουμε πάντως να προσπαθούμε για να γίνουμε καλύτεροι».

Εμάνουελ Φρανκού: 
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Παίξαμε καλά, αλλά έχουμε δυνατότητες να παίξουμε και καλύτερα. Θεωρώ ότι το σκορ είναι δίκαιο με βάσει την εικόνα της αναμέτρησης»


Ανακοίνωση απο Monsters

Τα λόγια είναι περιττά όταν η παρανομία επαναλαμβάνεται με κάθε τρόπο, σε κάθε ευκαιρία και παύει να είναι μια τυχαία σύμπτωση. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά ή να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε το τραγικό της κατάστασης αυτής που επικρατεί τα τελευταία χρόνια και που αφορά την παρουσία μας σε κάποιο γήπεδο του Βόλου, ούτε να αναλύσουμε γεγονότα που ακόμα και οι ίδιοι οι «προστάτες» του νόμου και της τάξης γνωρίζουν ότι θα έπρεπε να είναι τελείως διαφορετικά. Το συμπέρασμα είναι πως το πρόβλημα για μια ακόμη φορά ήταν οι… κακοί οπαδοί της ΑΕΛ και το πώς θα αποτραπεί η εισβολή τους σε εδάφη του νομού Μαγνησίας, Με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο προσπάθησε να μας γίνει σαφές ότι δεν πρέπει να μετακινηθούμε στο Βόλο αυτή την Κυριακή. Και μόνο η προσπάθειά μας για παρουσία μας σ’ένα γήπεδο, όπου κατά χιλιάδες έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές με την ΑΕΛάρα μας στο πρόσφατο παρελθόν, θα στεκόταν αφορμή για διαφόρων ειδών απώλειες και προβλήματα για μας ως ανθρώπους και τον οπαδικό μας χώρο. Εμείς από την πλευρά μας ως οπαδοί και άνθρωποι που σεβόμαστε τους εαυτούς μας και τα παντελόνια μας, και όχι ως πολίτες β’ κατηγορίας όπως θέλουν να μας βλέπουν μερικοί μερικοί, θεωρήσαμε σωστό να προασπίσουμε το αναφαίρετο δικαίωμά μας να μετακινούμαστε ελεύθερα εντός της επικρατείας της χώρας αυτής και έτσι κόντρα σε όλους και σε όλα προσπαθήσαμε να είμαστε και πάλι στο πλευρό της ομάδας μας μαζικά και δυναμικά.
Στη μαζικότητα μπορεί να μην καταφέραμε και πάλι με όλα τα εμπόδια που είχαν φροντίσει να συναντήσουμε, αλλά αυτή τη φορά έστω και λίγοι καταφέραμε να φωνάξουμε μέσα στα μούτρα τους «ΑΕΛ θυμήσου, ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ MONSTERS και είναι ΕΔΩ μαζί σου».
Από τη στιγμή που το δίκιο είναι με το μέρος μας να ξέρουν όλοι τους ότι ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ και ότι θα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ξεπερνάμε τις τρικλοποδιές που θα θέλουν να μας βάλουν και στο μέλλον.
Σ.Φ Monsters












Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων