2012-13 : 29η : Θρασύβουλος - ΑΕΛ 0-1

29η αγωνιστική : Θρασύβουλος - ΑΕΛ 0-1

24 Μαρτίου 2013

Scorers: 74' Τσίγκας

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Βασιλείου, Τζιωρτζιόπουλος (71ʼ Αρκουμάνης), Σύρος, Μπακάλης, Σταυροθανασόπουλος, Βλασόπουλος, Σερέπας, Προβατίδης, Καλογιάννης (57ʼ Καλογιάννης), Πλαβούκος (66ʼ Καλαμιώτης).

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Καρακώστας, Σκόνδρας, Λιαπάκης (58ʼ Τσίγκας), Πότσι, Ζεκίνια, Αλεξάντροβιτς (46ʼ Δεινόπαπας), Μπλέντι, Σ. Κρητικός (76ʼ Τσιάρας).

Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)
Επόπτες: Μπέτσογλου (Κορίνθου)Τσιαλογιάννης (Αν.Αττικής)
4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Παρατηρητής: Γιώργος Ιωαννίδης (Ηρακλείου)

Γήπεδο: Φυλής

Η ΑΕΛ από την αρχή θέλησε να επιβάλλει τον ρυθμό του παιχνιδιού της που όμως ανακόπτονταν από τους γηπεδούχους με αρκετά φάουλ. Ο Ζεκίνια φάνηκε από την αρχή να έχει κέφια αλλά η πρώτη καλή φάση για τους «βυσσινί» έγινε στο 40’ όταν ο Κρητικός αστόχησε απέναντι στον πολύ καλό Σταυριανό. Και σαν να μην έφθανε αυτό λίγο έλειψε στην πρώτη φάση του Θρασύβουλου στη εκπνοή του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι να πετύχουν τέρμα με τον Καλογιάννη. Στο δεύτερο μέρος πάλι η ΑΕΛ κυριάρχησε με τον Καβακά να βάζει και δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Κρητικό, τον Τσίγκα που στο 74’ έκανε το 0-1 και άρχισε να φεύγει το άγχος από τους παίκτες της λαρισινής ομάδας.
Στη συνέχεια υπήρχε διαχείριση τη νίκης αν και με τον πολύ καλό Δεινόπαπα θα μπορούσε να έχει πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα. Το τελικό 0-1 πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στη Φυλή και πλέον ελπίζουν σε ακόμη καλύτερες μέρες.

Όλο ο καλός ο κόσμος...βρέθηκε χθες στο γήπεδο της Φυλής για τον αγώνα Θρασύβουλου-ΑΕΛ 0-1 και σ’ αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι δεν υπήρχαν παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα. Ανάμεσά τους τρεις πρώην παίκτες της ΑΕΛ ο Νίκος Νταμπίζας (πέρασε και σαν πρώην προπονητής), ο Στάθης Ταυλαρίδης (από τους πιο ευθείς χαρακτήρες που πρώτος προέβλεψε ότι η ομάδα θα είχε προβλήματα και τα είχε πει στον πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη), ο Στέφανος Κοτσόλης (που θα πολιτογραφηθεί... «Λαρισαίος» αλλά στον Θρασύβουλο παίζει και ο γαμπρός Σταύρος Τζιωρτζόπουλος) και ο Γιάννης Σκόνδρας του Ατρομήτου (και μεταγραφικό μήλο της έριδος) για να δει τον αδελφό του Αποστόλη. Μάλιστα ο υπεύθυνος Τύπου της ΑΕΛ Χάρης Γεωργούλας κάποια στιγμή είχε συνομιλία με τους Νταμπίζα και Κοτσόλη.

Δηλώσεις

Καβακάς:
«Πρώτα από όλα θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου, Νίκο Σταυριανό για τον χαμό της μητέρας του. Να είναι καλά και να τη θυμάται, γιατί η μητέρα είναι πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή κάθε ανθρώπου. Ήρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο ματς και το γνωρίζαμε αυτό. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Εμείς γιατί η νίκη μας δίνει την ελπίδα για το όνειρο της ανόδου και ο Θρασύβουλος για τον αγώνα επιβίωσης, που δίνει προκειμένου να μείνει στην κατηγορία. Σε ένα καλό γήπεδο έγινε ένα κακό παιχνίδι και παρότι χάσαμε 4 κλασικότατες ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίτερα. Κρατάμε το αποτέλεσμα αλλά η εμφάνιση δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε. Η αγωνία μας μεγαλώνει και παράλληλα ο προβληματισμός μας από τις απουσίες που προκύπτουν συνεχώς. Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν μπορεί να τις αναπληρώσει. Συν το γεγονός ότι οι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι. Με δυσκολία συμπληρώσαμε 18άδα σήμερα». 
*Μιλήσατε για εμφάνιση που δεν επιτρέπει την αισιοδοξία, αλλά σε σχέση με την Παναχαϊκή η ομάδα έκανε περισσότερες ευκαιρίες… 
«Όσον αφορά για την απόδοση πιστεύω ότι με την Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό Βόλου δεν παίξαμε καλά. Στα υπόλοιπα ματς παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Με τον Παναιτωλικό για 70 λεπτά η ομάδα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ίσως εσείς το βλέπετε διαφορετικά. Αν η ομάδα μαζί με τη νίκη έδειχνε και σημάδια ανάκαμψης θα χαιρόμουν. Οι απουσίες, όμως, μεγαλώνουν τα προβλήματά μας». 
*Ο Λιαπάκης τι πρόβλημα έχει; 
«Ο Λιαπάκης έχει τράβηγμα ή θλάση. Θα δούμε. Η αλλαγή του ήταν αναγκαστική. Από εκεί και πέρα ο Πόνσε είναι σε καλό δρόμο και θα είναι μαζί μας από την ερχόμενη Δευτέρα, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το ματς με τον Εργοτέλη. Όσο για τον Φρανκού δεν νομίζω ότι θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει . Είχε τρεις μήνες να παίξει και ο νέος τραυματισμός τον πήγε ακόμα πιο πίσω. Συν το ότι δεν είχε προηγουμένως πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Μέχρι να βρει ρυθμό, θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Σε ένα ρόστερ 18-19 παικτών δεν μπορούμε εύκολα να καλύψουμε απουσίες παικτών με ποιότητα όπως ο Χασομέρης κι ο Λιαπάκης». 

Παπαγεωργίου:
«Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή σε όλους. Τα συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ στον ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου, που έχασε τη μητέρα του. Να γυρίσει δυνατός στα γήπεδα. Καταρχάς ήταν τιμή για εμένα που ξεκίνησα ως αρχηγός της ομάδας. Ήταν όνειρο για μένα που πραγματοποιήθηκε. Από το γήπεδο φεύγουμε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά μένει ο προβληματισμός, όπως είπε και ο προπονητής. Δεν δείχνουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που θέλουμε και μπορούμε να δείξουμε. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη με τη Νίκη Βόλου μέσα στην έδρα μας πρέπει να συνέλθουμε και να κερδίσουμε πρώτα για τον κόσμο μας που το έχει ανάγκη αλλά και για την ομάδα, ώστε να δούμε με περισσότερη αισιοδοξία τον στόχο της ανόδου. Θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα, γιατί είναι το όνειρό μας. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Θρασύβουλου».
Νίκος Βλασόπουλος (ποδοσφαιριστής Θρασύβουλου):
«Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή. Συλλυπητήρια στον αδερφό και φίλο Σταυριανό για τον χαμό της μητέρας του, που πέρασε δύσκολα αυτές τις μέρες, αλλά και πάλι σήμερα ήταν από τους καλύτερους. Αν εξαιρέσουμε τις δύο-τρεις ευκαιρίες της ΑΕΛ για εμάς το να πάρουμε το τρίποντο σήμερα, κρίθηκε στο 45 λεπτό, όταν χάθηκε με τον Καλογιάννη η πιο κλασική ευκαιρία που έχω δει στη Β’ Εθνική, αλλά δεν κατηγορούμε κανέναν. Το σύνολο θα βγάλει την ομάδα από τα δύσκολα. Θα πάρουμε τα παιχνίδια που μένουν και θα μείνουμε στην κατηγορία. Η ομάδα έχει παίκτες με προσωπικότητα και τώρα με το νέο προπονητή θα γνωρίσει τους παίκτες και θα ανέβουμε στη βαθμολογία. Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΛ για τη νίκη της, εύχομαι στο προπονητικό τιμ της ΑΕΛ να καταφέρει να ανεβάσει την ΑΕΛ στην Superleague. Όταν είχα αφήσει την ΑΕΛ, έπαιζε στο ΟΥΕΦΑ και σήμερα στη Β’ Εθνική. Πραγματικά στεναχωριέμαι να τη βλέπω να αγωνίζεται στα γήπεδα της Β’ Εθνικής. Ειδικά πέρυσι η εικόνα της ήταν απογοητευτική. Φέτος βλέπω ότι τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. Όποιος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τη φανέλα αυτής της ομάδας, υποστηρίζει μόνο την ΑΕΛ. Είμαι οπαδός της ΑΕΛ, ούτε Ολυμπιακός ούτε καμιά άλλη ομάδα. Εύχομαι η ΑΕΛ να ανεβεί και να διεκδικεί Ευρώπη και πρωταθλήματα». 










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων