2012-13 : 12η : Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΛ 1-0

12η αγωνιστική : Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΛ 1-0 

30 Νοεμβρίου 2012 

Scorers: 9' Σέγκος 

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης (70' λ.τ Ντελέκος), Τάουερ, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Σέγκος, Λιόσης, Κονέ, Βανγκελί (66' Ρούτσης), Ποκόνγκ (90+1' Ντεντέους), Γέσιτς.

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Ραπτάκης, Μάγγος (46' Πόνσε), Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (74' Φρανκού), Χασομέρης, Παπαϊωάννου (59' Μπλέντι), Τσιμπάμπα. 

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) 
Επόπτες: Κασσαβέτης (Δ. Αττικής), Τσιαλογιάννης (Α. Αττικής)
4ος: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νιας)
Παρατηρητής: Γεώργιος Τσούκας (Αρκαδίας)

Γήπεδο: Δημοτικό Ψαχνών  

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕΛ στα Ψαχνά από τον τοπικό Ηρακλή, που για μια ακόμα
φορά δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 10’ ο Τάουερ μετά από σέντρα, ο Σκόνδρας γλίστρησε και ο Σέγκος με σουτ, έκανε το 1-0, στο 33’ το σουτ του Ζεκίνια πήγε στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, στο 51’ το σουτ του Πόνσε όπως και το σουτ του Χασομέρη στο 60’ πέρασαν άουτ. Στο 81’ η ΑΕΛ είχε νέο δοκάρι με τον Παπαγεωργίου, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Πριν το ματς ο Ηρακλής Ψαχνών τίμησε τον Γιώτα που παίζει στην Λάρισα για την προσφορά του στον σύλλογο.

Μικρή ένταση προκλήθηκε στην εξέδρα του γηπέδου των Ψαχνών στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και στο τέλος του αγώνα Ηρακλής Ψαχνών-ΑΕΛ, μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων. Με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, τα χειρότερα αποφεύχθησαν. Την ΑΕΛ ακολούθησαν σε ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι οι φίλαθλοι της, που στο τέλος έφυγαν από το γήπεδο πικραμένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επέβαλε στην ΠΑΕ Α.Ε ΛΑΡΙΣΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τεσσάρων (4.000) χιλιάδων ευρώ (αγώνας της 30-11-2012 με ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ).


Δηλώσεις

Μιχάλης Ζιώγας:
«Για ακόμη φορά τα τελευταία παιχνίδια, ενώ δημιουργούμε πάρα πολλές ευκαιρίες δυστυχώς δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Μας μένει η πίκρα ότι είμασταν καλύτεροι,  αλλά παρόλα αυτά όμως δεν μπορούμε να κάνουμε γκολ. Το γκολ είναι μεγάλη υπόθεση, αυτό που θα με προβλημάτιζε είναι αν δεν κάναμε ευκαιρίες. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Ο Πότσι έχει κάνει εγχείρηση, ο Ζουρούδης για λόγους τακτικής έμεινε εκτός 18άδας. Σε 14 αγώνες ο Ζουρούδης δεν έβαλε γκολ.  Ο Παπαϊωάννου είναι ένα παιδί που έχει δείξει μεγάλη προσπάθεια και προτίμησα να του δώσω ευκαιρία. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση όχι από το αποτέλεσμα. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, όταν χάνεις είσαι απογοητευμένος. Είμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά αξίζει τη θέση που είναι για να βρίσκεται τόσο ψηλά».

Θανάσης Μάγγος: 
«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Δεν ήμασταν τόσο κακοί όσοι δείχνει το τελικό σκορ. Αδικούμαστε από το σημερινό αποτέλεσμα, όπως αδικούμαστε και από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα. Αδικεί την ΑΕΛ η θέση αυτή στην οποία βρίσκεται, μπορούμε περισσότερα ως ομάδα. Δεν ήμασταν τόσο κακοί για αν χάσουμε. Πιστεύω ότι η δουλειά που κάνουμε θα μας βγει μέσα στο γήπεδο, θα μας βγει σε ευκαιρίες και σε γκολ και οι προσπάθειές μας θα δικαιωθούν και ως αποτέλεσμα. Υγεία εύχομαι σε όλους».








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων