2012-13 : 18η : Βύζας Μεγάρων - ΑΕΛ 0-3

18η αγωνιστική : Βύζας Μεγάρων - ΑΕΛ 0-3 

28 Ιανουαρίου 2013 

Scorers: 10' Τσίγκας, 29', 79' Πόνσε 

Βύζας Μεγάρων (Θύμιος Γεωργούλης): Πουρής, Μπιτσάκος, Π. Βλάχος (54' Σιώκος), Νικολόπουλος, Γρομητσάρης, Αρναρέλλης (35' λ.τ Διαμαντόπουλος), Ρεκλείτης (64' Ζάρκος), Δημητρίου, Θ. Βλάχος, Χαρτσιάς, Κρολ.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Καρακώστας, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Χασομέρης (53' Ζεκίνια), Μπλέντι (69' Τσιάρας), Τσίγκας (58' Κρητικός).  

Διαιτητής: Συμεών Κοσικίδης (Αθηνών) 
Επόπτες: Νικόλαος Χαρίτος (Αθηνών), Δημήτριος Αθανασόπουλος (Αθηνών) 
4ος: Στάυρος Ιωσηφίδης (Αθηνών)
Παρατηρητής: Φώτιος Δηνιγγέλης (Αργολίδας)

Γήπεδο: Εθνικό Μεγάρων 
Εισιτήρια: Κεκλεισμένων των θυρών 

Στο ξεκίνημα του αγώνα η λαρισινή ομάδα έδειξε να προσέχει τα μετόπισθεν καθώς ο Βύζας με κινητήριο μοχλό τον Αρναρέλλη προσπαθούσε να πιέσει την εστία του Σέρεμετ. Όμως στην πρώτη φάση που έκανε η ομάδα του Τίμου Καβακά πέτυχε τέρμα και απλοποίησε τον αγώνα. Ο Πόνσε στο 9’ έκανε μια μπαλιά στον Τσίγκα και με ωραίο πλασέ αυτός έκανε το 0-1. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους αλλά ο Πόνσε αποφάσισε να «μιλήσει» επί προσωπικού. Με μια ατομική προσπάθεια στο 29’ έκανε το 0-2 και το άγχος «πλημμύρισε» και «έπνιξε» τους γηπεδούχους. Αποτέλεσμα η ΑΕΛ να έχει ισορροπήσει πλήρως το παιχνίδι ενώ ο τραυματισμός τους Αρναρέλλη έκανε πιο απλά τα πράγματα για τους «βυσσινί». Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε κατοχή μπάλας, καλή κυκλοφορία αλλά ο Βύζας ήταν πιο απειλητικός στις ευκαιρίες που δημιουργούσε ενώ ο Καβακάς έδωσε ευκαιρία στους Κρητικό (έπαιξε στη θέση του σέντερ φορ) και τον Ζεκίνια (αντικατέστησε τον Χασομέρη).
Μάλιστα ο Κρολ πέτυχε ένα τέρμα στο 74’ για το οποίο διαμαρτύρεται η ομάδα του Βύζαντα αλλά ο Πόνσε στο 79’ έδωσε τη «χαριστική» βολή στην ομάδα των Μεγάρων αφού διαμόρφωσε το 0-3 και στη συνέχεια με λίγη προσοχή η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε δώσει μεγαλύτερη διάσταση στην επιτυχία της. 

Δηλώσεις

Καβακάς:
«Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Από την περασμένη εβδομάδα προσπάθησα να πείσω τα παιδιά ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο και όντως ήταν δύσκολο. Κερδίσαμε όμως δίκαια. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι της Κυριακής το οποίο όπως και τα υπόλοιπα είναι καθοριστικά για την πορεία της ομάδας. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά καθώς έτσι έχουμε συμφωνήσει στα αποδυτήρια. Αυτό που έχουμε πει επίσης είναι πως σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας. Καλή συνέχεια στην ομάδα μου και στον Βύζαντα. Πιστεύω πως όποιος υποτιμήσει τον Βύζαντα θα το πληρώσει. Ο Βύζας έχει παίξει συνολικά 9 παιχνίδια, 8 πριν από εμάς από τα οποία έχει χάσει τα δύο, έχει κερδίσει το ένα και έχει φέρει πέντε ισοπαλίες. Καταλαβαίνετε πως είναι δύσκολος αντίπαλος. Ειδικά μέσα στην έδρα του. Έχει νέα παιδιά και ξέρει τι ζητάει στο παιχνίδι του. Είναι μια ομάδα που δεν δικαιολογείται η θέση της. Αυτό είδα εγώ. 
-Στόχος της ΑΕΛ είναι η απευθείας άνοδος ή να μπει στα πλέι οφ; 
Στόχος της ΑΕΛ είναι σε κάθε ματς να προσπαθεί να κερδίζει

Τσίγκας: 
«Καταφέραμε να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας και λέω καταφέραμε γιατί παίζαμε με μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Το σκορ για κάποιους μπορεί να φαίνεται μεγάλο αλλά το πετύχαμε με πολύ μεγάλη προσπάθεια να γίνει αυτό. Σε αρκετά διαστήματα κυκλοφορήσαμε την μπάλα και καταφέραμε να κάνουμε κάποιες φάσεις με οργανωμένο ποδόσφαιρο και στο τέλος πήραμε τους σπουδαίους τρεις βαθμούς. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε το αμέσως επόμενο ματς που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε και είναι πολύ σημαντική η στήριξη. Τον χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο στην έδρα μας. Όλα τα παιδιά αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο».







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων