2011-12 : 9η : Αναγέννηση Γιαννιτσών - ΑΕΛ 0-3

9η αγωνιστική : Αναγέννηση Γιαννιτσών - ΑΕΛ 0-3

4 Ιανουαρίου 2012

Σκόρερ: 26', 84' Τσιμπάμπα, 45+ 1' Χατζής
Αποβολή: 78' Χατζής (2η κίτρινη)

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (85' Τσεβελέκης), Γιόνδης (71' Τοσουνίδης), Ντατίδης, Αποστολίδης, Στεργίδης, Μπέκα (79' Μπαξεβάνος), Τσιλής.

ΑΕΛ (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Ααράμπ, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (82' Καρανίκας), Χασομέρης (88' Καραχάλιος), Τσιμπάμπα (90' Σιατραβάνης), Σαϊτιώτης.

Διαιτητής: Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου)
Επόπτες: Ελευθέριος Καραλής (Ηπείρου), Μιχαήλ Στόϊκος (Κέρκυρας)
4ος: Νίκος Πουλημάς (Κέρκυρας)
Παρατηρητής: Ναούμ Μιντιούρης (Σερρών)

Γήπεδο: Δημοτικό Γιαννιτσών
Εισιτήρια: 5.000

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ΑΕΛ για το 2012. Χωρίς να φορτσάρει η ΑΕΛ ιδιαίτερα, πέρασε σαν σίφουνας από τα Γιαννιτσά, φιλοδωρώντας με τρία τέρματα την τοπική Αναγέννηση. Ενα φαινομικά δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΛ το μετέτρεψε σε περίπατο! Με επιθετικές « εκρήξεις», οι βυσσινί ξεπέρασαν το εμπόδιο της Αναγέννηση Γιαννιτσών. Τα γκολ για την ομάδα του κάμπου 27', 84' Τσιμπάμπα σουτ, 45' Χατζής σουτ.

Δηλώσεις

Κρις Κόουλμαν:
«Ήμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εμφάνιση και τους τρεις βαθμούς που ήταν και το πλέον σημαντικό για μας. Είτε ένα, είτε δύο, είτε τρία γκολ δίνουν τους ίδιους βαθμούς. Ξέρουμε ότι για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση σε όλους τους αγώνες, αφού το πρωτάθλημα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί 90 λεπτά για να διασφαλίζουμε ότι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε σε κάθε αγώνα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό».

-Έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά για το μέλλον σας στην ομάδα. Τι ισχύει;
«Τα πράγματα έχουν αλλάξει όπως γνωρίζετε. Χάσαμε κάποιους παίκτες και προσπαθούμε να τους αντικαταστήσουμε με κάποιους άλλους. Πριν από τα Χριστούγεννα μίλησα με τον πρόεδρο και του εξέφρασα τους προβληματισμούς μου για τα όσα μπορεί να επιφέρει η αλλαγή των οικονομικών δεδομένων. Του είπα μάλιστα ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να προχωρήσει η ομάδα με έναν άλλο τεχνικό. Μετά από την επιστροφή μου από την άδεια των Χριστουγέννων συζητήσαμε εκ νέου και αποφασίσαμε να μείνω για τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, γιατί η εξέλιξη αυτή ήταν ξαφνική και η ομάδα δεν θα ήταν έτοιμη να με αντικαταστήσει. Τα δεδομένα άλλαξαν και αν δεν μπορούσαν να γίνουν αυτά που θα ήθελα, τότε αυτή η λύση θα ήταν η καλύτερη για όλους μας. Την Κυριακή θα είναι το τελευταίο μου ματς στον πάγκο της ομάδας. Νομίζω ότι όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν με γνώμονα το καλό της ομάδας. Η ΑΕΛ βρίσκεται σε ένα δύσκολο δρόμο και πρέπει να προχωρήσει. Χρειαζόταν αλλαγές και στο μπάτζετ και περισσότερους Έλληνες στο ρόστερ. Νομίζω ότι αυτές οι κινήσεις θα ωφελήσουν την ομάδα μακροπρόθεσμα».

-Έχετε δεχτεί πρόταση από την Εθνική Ουαλίας ή η αποχώρησή σας είναι απόρροια των νέων οικονομικών δεδομένων;
«Είναι φυσιολογικό να έχει συνδεθεί το όνομά μου με την Εθνική ομάδα της χώρας μου. Γνωρίζετε ότι μετά το θάνατο του φίλου μου Γκάρι Σπιντ η θέση είναι κενή και σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα συνδέεται το όνομά μου. Η απόφασή μου να αποχωρήσω έχει να κάνει κυρίως με τη δομή της ομάδας και τη φιλοσοφία που είχα στο μυαλό μου το καλοκαίρι όταν υπέγραψα. Αποκτήσαμε πολλούς ξένους παίκτες τότε, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν. Ξέρω ότι η οικονομική κατάσταση στη χώρα δεν είναι καθόλου καλή και έχουν επηρεαστεί όλες οι ομάδες. Όχι μόνο η ΑΕΛ. Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με τον μισθό μου. Δεν ήρθα στην ΑΕΛ για τα λεφτά, αλλά για την εμπειρία και για να μπορέσω να δουλέψω σε ένα μεγάλο κλαμπ. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και ρεαλιστές για να μπορέσει η ομάδα να αποχωρήσει. Πρέπει να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Να βάση την οικονομική συγκυρία, η δική μου αποχώρηση και οι αποχωρήσεις κάποιων παικτών ίσως να ήταν και η καλύτερη λύση. Δεν έχει νόημα να κρατάς έναν μη ικανοποιημένο ποδοσφαιριστή στην ομάδα σου. Είναι προτιμότερο να έχεις Έλληνες παίκτες που γνωρίζουν στον απόλυτο βαθμό την κατάσταση και θα δίνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, παρά παίκτες με ποιότητα που δεν είναι ικανοποιημένοι. Πρέπει η ομάδα να έχει ισορροπία στα αποδυτήριά της και αυτό δεν επιτυγχάνεται αν ένας παίκτης είναι πληρωμένος και ένας άλλος όχι».

















Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων