2011-12 : 26η : ΑΕΛ - Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-1

26η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-1

22 Απριλίου 2012 

Σκόρερς: 2' (πέν.), 45+ 1' Ζεκίνια, 25' Καούνος, 83' Κολοβέτσιος - 76' Μπέκα

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (59' Πίνα), Μπλέντι (69' Χασομέρης), Ζεκίνια, Καούνος (86' Πλιάγκας).

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Δημήτρης Τομπάζης): Αποστόλου, Χατζόγλου, Σερέτης, Γιόνδης (46' Καρακάσογλου), Ντατίδης, Ιορδανίδης (67' Τοσουνίδης), Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης (60' Μπέκα), Παπαδόπουλος, Στεφανίδης.

Διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)
Επόπτες: Δημήτριος Στυλιάδης (Καστοριάς), Ιωάννης Ξενακίδης (Κοζάνης)
4ος: Ανδρέας Καραλιόλιος (Γρεβενών)
Παρατηρητής: Ιωάννης Φλαμπούρης (Αθήνας)

Γήπεδο: AEL FC Arena
Εισιτήρια: 2374

Πρώτη εντυπωσιακή εμφάνιση της ΑΕΛ για φέτος και τρίποντο (4-1) σε βάρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών.
Ούτε και οι φίλοι της ΑΕΛ δεν θυμούνταν από πότε είχαν να αποχωρήσουν από το AEL FC ARENA με το χαμόγελο στα χείλη λόγω αποτελέσματος και εμφάνισης. Τελικά, η θεσσαλική ομάδα άργησε, αλλά τους αποζημίωσε το απόγευμα της 22ας Απριλίου και στην 26η αγωνιστική! Επικράτησε 4-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, έκανε άλμα σωτηρίας και πήρε κουράγιο για τη συνέχεια.
Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν εντυπωσιακά και μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο ο Μούτσα κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ζεκίνια στο 1’. Στο 24’ ο Γκονζάλες συνδυάστηκε ωραία με τον Μούτσα, ο Καούνος έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ το 3-0 έγινε στο 45’, με τον Χατζή να περνά όποιον έβρισκε μπροστά του και τον Ζεκίνια με πλασέ να βρίσκει στόχο.
Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε, η Αναγέννηση Γιαννιτσών που έκλεισε 12 σερί ματς χωρίς νίκη μείωσε σε 3-1 στο 77’ με τον Μπέκα, αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκε στους γηπεδούχους. Έτσι, στο 83’ ο Ζεκίνια εκτέλεσε φάουλ και ο Κολοβέτσιος με προβολή διαμόρφωσε το 4-1.


Δηλώσεις

Μιχάλης Ζιώγας:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια . Έπαιξαν πάρα πολύ καλά και έδωσαν συνέχεια σε αυτό που είχαν ξεκινήσει στο ματς με τη Βέροια. Έπαιξαν όπως αρμόζει στην ΑΕΛ και στην ιστορία της, με δύναμη και αποφασιστικότητα. Είχαν αυτοπεποίθηση και δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, βέβαια, χαλάρωσαν σε κάποια σημεία, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό όταν μετά από τόσο καιρό κάνεις τέτοια εμφάνιση και πετυχαίνεις τόσα γκολ. Ήθελαν να το χαρούν και αυτό είναι φυσιολογικό. Γενικά όμως έπαιξαν όπως έπρεπε».
Τα παραπάνω δήλωσε ο Μιχάλης Ζιώγας στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα με τα Γιαννιτσά και ακολούθως απάντησε στη μοναδική ερώτηση που του τέθηκε και είχε να κάνει με τον πολύ δυναμικό τρόπο με τον οποίο η ομάδα μπαίνει στα τελευταία παιχνίδια. Τι έχει αλλάξει και ποιες είναι οι οδηγίες που έχει δώσει στους ποδοσφαιριστές: «Το τι έχει αλλάξει θα το κρίνετε εσείς. Αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς προσπαθούμε πάρα πολύ. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΛ βρίσκεται σε μια θέση που δεν της αρμόζει. Εμείς συνεχίζουμε με ταπεινότητα για να δούμε την επόμενη μέρα με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να διορθώνουμε λάθη και να βελτιωνόμαστε».

Δημήτρης Κολοβέτσιος:
«Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι στο οποίο θέλαμε πάση θυσία τη νίκη. Το θετικό είναι ότι το αποτέλεσμα συνδυάστηκε με μια πολύ καλή παρουσία και δώσαμε συνέχεια στην εμφάνιση που κάναμε κόντρα στη Βέροια. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό στα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος».

-Η χρονιά βαδίζει στο τέλος της και το συμβόλαιό σου λήγει. Τι γίνεται με αυτό το ζήτημα;
«Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση. Όταν έχουμε κάποια εξέλιξη θα ενημερωθείτε».













Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων