2011-12 : 18η : Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΛ 0-0

18η αγωνιστική : Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΛ 0-0

10 Μαρτίου 2012

Αποβολές: 45+ 1' Θάνος (2η κίτρινη), 90' Πλάτανος (2η κίτρινη) - 45+ 1' Ααράμπ (2η κίτρινη)

Ηρακλής Ψαχνών (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Τόλιος, Γκότοβος, Ρεπετσάς, Ντελέκος (65' Ποκόνγκ), Σέγκος, Σανόκο (79' Δελήμπασης), Ζουλιώτης, Πλάτανος, Αλεξάντροβιτς (86' Μάτσος), Θάνος, Λιόσης.

ΑΕΛ (Νίκος Κεχαγιάς): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Ααράμπ, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (27' λ.τ. Μπλέντι), Πλιάγκας, Πίνα (60' Αραμπατζής), Καούνος (77' Γκρούμπιεσιτς).

Διαιτητής: Νικόλαος Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
Επόπτες: Αστέριος Πατσιάς (Θεσσαλονίκης), Νεκταρία Τσαγκάρη (Μακεδονίας)
4ος: Σταύρος Ιωσηφίδης (Αθηνών)
Παρατηρητής: Παναγιώτης Καραγκούνιας (Αχαϊας)

Γήπεδο: Δημοτικό Ψαχνών

Μεγάλη ευκαιρία για νίκη επί του Ηρακλής Ψαχνών κλώτσησε η ΑΕΛ. Οι βυσσινί έπιασαν
μέτρια απόδοση και δεν αξιοποίησαν τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν. Μοιραίος παίκτης των γηπεδούχων ο Ζουλιώτης που αστόχησε σε πέναλτι στο 81’, απέκρουσε ο Σωτηρίου. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά δεν κατάφερε για άλλη μια φορά να «γευτεί» την χαρά της νίκης, πέταξε δύο ακόμα πολύτιμους βαθμούς. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες ήταν το σουτ του Πλιάγκα στο 83 λεπτό, απέκρουσε ο Τόλιος, ενώ σουτ στο κάθετο δοκάρι είχε ο Μπλέντι στο 85 λεπτό. Με 10 παίκτες αγωνιστηκε η ΑΕΛ για ένα ημίχρονο, ενώ με 9 ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η ομάδα των Ψαχνών. Πολλές κίτρινες κάρτες για την ΑΕΛ με τους Πίνα, Παπαγεωργίου, Σωτηρίου, Νεμπεγλέρα, Μπλέντι, Κολοβέτσιο και Πλιάγκα.

Σε ακόμη μία εκτός έδρας αναμέτρηση η ΑΕΛ είχε τους φιλάθλους της μαζί της, περισσότεροι από 100 οπαδοί της ΑΕΛ βρέθηκαν στα Ψαχνά, έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο, με πολύ παλμό και συνθήματα έκαναν αισθητή την παρουσία τους και κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας. Ένα ακόμα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ και πάλι ήταν ο κόσμος της!

Δηλώσεις

Νίκος Κεχαγιάς:
«Δυστυχώς για αλλή μια φορά δεν κατορθώσαμε να πετύχουμε γκολ και το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα αν δεν πετύχεις γκολ δε μπορείς να κερδίσεις παιχνίδι. Σίγουρα σταθήκαμε και τυχεροί στη φάση του πέναλτι, αλλά με βάση την εικόνα του παιχνιδιού νομίζω τις περισσότερες ευκαιρίες της είχαμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω πως θα έπρεπε να φύγουμε νικητές από αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα των Ψαχνών. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε γιατί γρήγορα έχουμε ένα ντέρμπι την Τετάρτη, θα πρέπει να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εμείς εκείνο που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας περισσότερο στις τελικές και ακόμη περισσότερο στα τελειώματα των φάσεων. Δυστυχώς εγώ απο την πλευρά αυτό μπορώ να κάνω, εκεί χρειάζετε ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα. Είδικα οι δύο ευκαιρίες που χάσαμε, είναι για άλλη μια φορά ευκαιρίες που δεν χάνονται, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος πλέον να μπούμε στα πλέι οφ και όποιες πιθανότητες εχουμε να της εξαντλήσουμε. Σίγουρα μεγαλώνει η ψαλίδα από την τρίτη θέση, γιατί παίζει ρόλο και η διαφορά. Θα πρέπει να μπαίνουμε και να παλέβουμε τα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων