2011-12 : 13η : Πανθρακικός - ΑΕΛ 1-0

13η αγωνιστική : Πανθρακικός - ΑΕΛ 1-0

25 Ιανουαρίου 2012

Σκόρερ: 86' Γωνιάδης

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μίνγκας (63' Χλωρός), Πόνσε (79' Γωνιάδης), Μουνάφο, Μπαλού, Στάθης, Κοντογουλίδης (46' Σουλτανίδης).

ΑΕΛ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας, Πότσι (90' Γκονζάλες), Σιατραβάνης (65' Βενετίδης), Χασομέρης, Σαϊτιώτης (73' Χατζής), Καούνος.

Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Επόπτες: Αστέριος Πατσιάς (Μακεδονίας), Αθανάσιος Χαδήμογλου (Μακεδονίας)
4ος: Γιώργος Κυριαζής (Έβρου)
Παρατηρητής: Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής)

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής
Εισιτήρια: 2.000  

Η ΑΕΛ ηττήθηκε για τρίτη σερί αγωνιστική, καθώς έχασε με 1-0 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Η ομάδα του κάμπου έμεινε 11 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Πλατανιά και 9 από την δεύτερη Βέροια, παραμένοντας ωστόσο στην 5 θέση παρέα με Πανσερραϊκό, Καλλονή, Πιερικό και Αν. Γιαννιτσών. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 86ο λεπτό με σουτ του Γωνιάδη.

Δηλώσεις

Μπόζινταρ Μπάντοβιτς:
"Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που κρίθηκε στη δύναμη. Ξεκινήσαμε καλά, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, αλλά στη συνέχεια ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Στην επανάληψη ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος. Δικαιούμασταν ένα τέρμα σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ίσως δικαιούμασταν έναν βαθμό, χωρίς να υποτιμήσω τον αντίπαλο. Ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι. Θα δουλέψουμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Θεωρώ ότι στο κομμάτι της τακτικής χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά. Ευχαριστώ για την φιλοξενία και εύχομαι ότι καλύτερο στον αντίπαλο. Ο Γκονζάλες δεν μπήκε νωρίτερα, γιατί δεν ήθελα να χάσουμε το ύψος και λόγω του άσχημου αγωνιστικού χώρου. Χρειάζεται σίγουρα δουλειά στην τακτική. Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλά στημένοι και καλύτεροι από το προηγούμενο ματς. Χρειάζεται δουλειά και επανάληψη μέσα από τις προπονήσεις για να αλλάξουν κάποια πράγματα. Χρειαζόμαστε δουλειά στην ανάπτυξη, στο πρεσάρισμα, πώς να κινούμαστε όταν χάνουμε τη μπάλα σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου, η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Δεν μπορούμε σε δύο μέρες να αλλάξουμε τόσα πολλά. Χρειάζεται δουλειά και χρειάζεται χρόνος".

Παναγιώτης Κατσιαρός: 
"Συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για τη νίκη του. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ερχόμαστε από 3 συνεχόμενες ήττες και όλοι έχουμε καταλάβει πως είμαστε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να βρούμε το σθένος όλοι μας, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και κόσμος να προχωρήσουμε. Ήδη έχουμε αρκετά προβλήματα. Πρέπει να ενωθούμε, δεν μας μένει κάτι άλλο. Να γίνουμε ένα και τότε πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει εκεί που της αξίζει".







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων