2012-13 : 30η : ΑΕΛ - Νίκη Βόλου 1-1

30η αγωνιστική : ΑΕΛ - Νίκη Βόλου 1-1

27 Μαρτίου 2013

Scorers: 87' Αλεξάντροβιτς - 49' Πουρτουλίδης

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Καρακώστας, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (53' Αλεξάντροβιτς), Ζεκίνια, Δεινόπαπας (46' Σ. Κρητικός), Μπλέντι (78' Τ. Κρητικός), Τσίγκας.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης (58' Χατζής), Παππάς (87' Oυέλινγκτον), Κυριάκος, Φλίγκος (46' Λαλίν).

Διαιτητής: Ευάγγελος Κορδολαίμης (Πειραιά) 
Επόπτες: Δημήτρης Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Πολυχρόνης Πολυχρονιάδης (Ανατ.Αττικής) 
4ος: Γιώργος Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) 
Παρατηρητής: Χρήστος Ηλιάδης (Αθηνών)

Γήπεδο : AEL FC Arena
Εισιτήρια : 4.647

Από πολύ νωρίς το παιχνίδι φάνηκε ότι θα πήγαινε στη δύναμη και δεν θα υπήρχε κανένας σεβασμός καθώς σε μια φάση σε τραυματισμό του Σκούφαλη που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν τήρηση του φερ πλέι υπήρξε διαξιφισμός μεταξύ του Ριζογιάννη και του Ζεκίνια. 
Στη συνέχεια η ομάδα της Νίκης Βόλου φάνηκε να έχει καλύτερη ανάπτυξη στο γήπεδο, αλλά μέχρι τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ γιατί μέσα σ’ αυτήν δεν έφθασαν ποτέ. Και όταν έφθασε ο Κυριάκος νικήθηκε από τον Σέρεμετ... Αυτή η φάση (29’) «ξύπνησε» τους παίκτες της ΑΕΛ που πήραν τα ηνία του αγώνα, έχασαν μια σπουδαία ευκαιρία με τον Τσίγκα, αλλά στη συνέχεια η πολυπρόσωπη άμυνα των παικτών της Νίκης Βόλου δεν γινόταν να διασπαστεί από μακρινά σουτ. Και ενώ πίεζε η ΑΕΛ ο Φλίγκος έχασε την ευκαιρία του ημιχρόνου όταν με κεφαλιά απέτυχε να νικήσει τον Σέρεμετ (38’).
Στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου μέρους γράφτηκε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Αρχικά ο Στ. Κρητικός σημάδεψε το δοκάρι του Βούρα και ακολούθησε άστοχο σουτ του Μπλέντι ενώ στο επόμενο λεπτό ο Πουρτουλίδης (48’) έκανε το 0-1 «παγώνοντας» το γήπεδο. 
Από κει και πέρα το γήπεδο... «γέρνει» και η ΑΕΛ παίρνει τα ηνία του αγώνα. Ο Καβακάς βάζει επιθετικούς (Αλεξάντροβιτς) και ο Χαραλαμπίδης αμυντικούς (Χατζή). Ο Βούρας δείχνει ανίκητος για αρκετό διάστημα και η Νίκη Βόλου προσπαθεί να κάνει σε κάποια αντεπίθεση ένα δεύτερο τέρμα. Λίγο έλειψε να το πετύχει με τον Ριζογιάννη στο 65’). Η συνεχόμενη λαρισινή επίθεση γίνεται ακόμα πιο πιεστική όταν μπαίνει και ο νεαρός Τάσος Κρητικός (παρθενική εμφάνιση) αντί του Μπλέντι ενώ από την άλλη πλευρά η Νίκη Βόλου προσπαθεί να κερδίσει χρόνο με τις αλλαγές της. 
Τελικά στο 90’ από μια εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα ο Αλεξέντροβιτς πέτυχε το 1-1 και γλίτωσε τα χειρότερα για τους «βυσσινί» (μια τρίτη εντός έδρας ήττα). 
Η λαρισινή ομάδα έμεινε με την παρηγοριά της ισοφάρισης στο τέλος απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σαφώς πιο παθιασμένη. Η Νίκη Βόλου ήρθε πολύ πιο δυνατή και φάνηκε από το ξεκίνημα του αγώνα απέναντι σε μια ΑΕΛ που «πέταξε» ένα ημίχρονο για μια ακόμα φορά..

* Φίλαθλος της ΑΕΛ έπεσε από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πλευρά του, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση του ΕΚΑΒ, ώστε να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του.

Μεγάλη ένταση είχε δημιουργηθεί μετά τη λήξη της αναμέτρησης. 

* O ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου, Μανώλης Σκούφαλης, έκανε άσεμνη χειρονομία στους οργανωμένους φιλάθλους της ΑΕΛ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του γκολ του Πουρτουλίδη, καθώς και άσεμνη χειρονομία μετά το τέλος του αγώνα, κατευθυνόμενος τρέχοντας, λιγο πριν μπεί στη φυσούνα εν μέσω βροχής αντικειμένων απο φιλάθλους.
* Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Μανώλης Σκούφαλης, μιλώντας για το παιχνίδι με την
ΑΕΛ είχε πει, χαρακτηριστικά "Αγανάκτησα, για αυτό έκανα ό,τι έκανα στο τέλος! Ήταν κίνηση αγανάκτησης από όλα αυτά που έφαγα". 
* Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Απόστολος Χαραλαμπίδης και ο ποδοσφαιριστής Παντελής Ριζογιάννης μπήκαν «παγωμένοι» στη συνέντευξη Τύπου εξαιτίας της χειρονομίας που έκανε στους Λαρισαίους φιλάθλους ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου Μανώλης Σκούφαλης που έφερε τη δικαιολογημένα οργισμένη αντίδραση του γενικού αρχηγού Μίμη Τσακμακίδη (γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα).

Μετά απο τα παραπάνω, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League θα τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές τον Σκούφαλη για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Νίκη Βόλου.
Επίσης, επέβαλε στην ΑΕΛ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριών (3. 000) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων και απήλλαξε τον Δ. Τσακμακίδη (εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.

Δηλώσεις

Καβακάς:
«Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε σήμερα (σ.σ. χθες) για παρά πολλούς λόγους. Για τους εαυτούς μας, την ομάδα, για την πόλη μας, τους φιλάθλους να τους δώσουμε μια μεγάλη χαρά. Μια νίκη θα μας έδινε φτερά και μετά τη νίκη που κάναμε με τον Θρασύβουλο, θα ήμασταν αρκετά καλά. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ. Στο δεύτερο αντί να κερδίζουμε και να προηγηθούμε με 1-0, στην κόντρα από ένα λάθος που κάναμε, πολύ νωρίς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Βρήκαμε τη δύναμη στη συνέχεια, βάλαμε ένα ωραίο γκολ και ισοφαρίσαμε. Χάσαμε όμως ευκαιρίες που δεν χάνονται. Βάσει ευκαιριών έπρεπε να κερδίσουμε. Εάν χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες, δεν μπορούμε πούμε και να κάνουμε κάτι. Όταν δεν εκτιμάμε καλά τις φάσεις μοιραία έρχεται το αποτέλεσμα που όμως εμάς δεν θα πρέπει να μας απογοητεύσει. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και όλοι μαζί-γιατί έχουμε απομακρυνθεί λίγο-σαν μια γροθιά πρέπει να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος». Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. και ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί» τόνισε τα εξής: 
-βλέπουμε η ΑΕΛ να δυσκολεύεται με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Τι μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια; 
«Θα πρέπει να κάνουμε γκολ τις φάσεις μας. Είναι απλό. Θα πρέπει να καταλάβουμε και εμείς οι ίδιοι ποιοι είμαστε, πού μπορούμε να φτάσουμε και ποιες είναι οι ικανότητές μας τη δεδομένη στιγμή. Να βάλουμε τα κεφάλια κάτω, να δουλέψουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Παίζουμε με εξίσου καλές ομάδες με τον ίδιο στόχο που έχουμε κι εμείς και βλέπουμε ότι όλα τα ματς είναι κλειστά στη Football League και κανένα δεν ξεφεύγει στο σκορ. Είμαστε πίσω στη βαθμολογία, όχι για τις ισοπαλίες που φέραμε με τη Νίκη Βόλου και τη Δράμα, αλλά επειδή δεν κερδίσαμε ματς όπως με την Παναχαϊκή και τον Γάζωρο. Και αυτά τα παιχνίδια μας στοίχισαν μέχρι στιγμής». 
-Ο Πόνσε λογικά μπορεί να επιστρέψει στο ματς με τον Εργοτέλη. Ένας... κούκος μπορεί να φέρει την Άνοιξη; 
«Εάν γυρίσει και είναι γερός, παράλληλα είναι καλός και ο Ζεκίνια, ο Κρητικός, ο Τσίγκας και τα υπόλοιπα παιδιά, τότε θα είμαστε μια χαρά. Εάν γυρίσει και είναι μόνος του και οι άλλοι δεν δώσουν αυτά που περιμένουμε, τότε δεν φτάνει μόνο ένας ποδοσφαιριστής. Πάντως θα είναι μια σημαντική επιστροφή που θα μας δώσει πολλές λύσεις και αν είχαμε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, θα μας διευκόλυνε πολύ σε αυτά τα παιχνίδια, θα μας βοηθούσε πάρα πολύ». 
-Η ομάδα βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια, να σκοράρει μετά το 75’. Για ποιο λόγο δεν μπορεί να πετύχει γκολ νωρίτερα; 
«Εμείς έχω πει ό,τι όπλα έχουμε, πολεμάμε τα ματς μέχρι το 94’, μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Το γιατί δεν ανοίξαμε το σκορ νωρίτερα, τι να πω. Όταν χάνουμε στο 47’την ευκαιρία που δεν χάνεται, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα χάνονται. Δυστυχώς... Η ευκαιρία του Κρητικού, δεύτερη ευκαιρία με τον Μπλέντι στο ενάμισι μέτρο να σπρώξει την μπάλα, μια πλαγιοκόπηση εξαιρετική σε κόντρα επίθεση, σέντρα που δεν την βρίσκει ο Κρητικός μόνος του. Κλασικότερες ευκαιρίες μια ομάδα δεν μπορεί να κάνει και δεν χάνονται από το σημείο που τις χάσαμε». 
-Μήπως αυτό είναι θέμα ικανότητας και πίεσης; 
«Είναι και τα δύο. Η πίεση προκαλεί άγχος, προκαλεί στρες. Μην ξεχνάτε ακόμη ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή αν εξαιρέσεις τρία-τέσσερα παιδιά τα οποία έχουν μια σχετική εμπειρία, απαρτίζεται από νέα παιδιά που είναι σε καλή ηλικία, αλλά πρώτη φορά βιώνουν τον πρωταθλητισμό. Είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο. Και εγώ θα πρέπει να έχω υπομονή με τα παιδιά τα οποία πιστεύω και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εκτός από το να προσπαθήσουμε και να δουλέψουμε. Η ομάδα δεν είναι αδιάφορη, προσπαθεί, ό,τι έχει να δώσει το δίνει, αντέδρασε μετά το γκολ που βρέθηκε πίσω στο σκορ σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Μας λείπει το γκολ». 
- Ο Δεινόπαπας και σήμερα έκανε ακόμη μια... γκεστ σταρ εμφάνιση στο α’ ημίχρονο. Έχετε μια εξήγηση; 
«Δεν δέχομαι τέτοιους χαρακτηρισμούς. Έχω υποχρέωση πρώτα να σέβομαι τους ποδοσφαιριστές μου. Δεν κερδίζω τίποτα με το να ξεκινήσω τέτοιου είδους κριτική. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει όλοι να είμαστε μια γροθιά και πρέπει από τους παίκτες ό,τι έχουμε να πάρουμε, να το πάρουμε. Αν ξεκινήσουμε και κάνουμε μια κριτική ότι ο Καβακάς έκανε αυτό το λάθος, ο Καβακάς έκανε εκείνο το λάθος, ο Καβακάς είναι έτσι, μιλάω για μένα και όχι για κάποιον ποδοσφαιριστή, αν αρχίσουμε αυτού του είδους την κριτική, θα τους χάσουμε. Γιατί αυτά τα παιδιά είναι φιλόδοξα, έχουν όρεξη, είναι πειθαρχημένα και υπακούουν σε κάποια πράγματα που άλλες φορές βγαίνουν και άλλες όχι. Όμως κανείς, μα κανείς δεν μπορεί να τα κατηγορήσει ότι είναι αδιάφορα. Θα πρέπει να είμαστε μαζί τους και θα είμαι μαζί τους μέχρι τις 22 Μαΐου. Ό,τι μπορώ να κάνω για να κερδίσω από αυτούς, θα το κάνω, μέχρι τελευταία». 
-Μήπως τελικά δημιουργήθηκαν περισσότερες προσδοκίες για την ομάδα, από ό,τι πραγματικά αξίζει;
«Αυτονόητο δεν είπαμε ποτέ ότι είναι κάτι ή ότι το έχουμε κεκτημένο. Όμως οι εμφανίσεις της ομάδας, δημιούργησαν προσδοκίες και είναι φυσικό επακόλουθο όταν παίζεις καλά, κερδίζεις, έχεις μια καλή εικόνα και καλή απόδοση, να θέλει ο κόσμος το κάτι παραπάνω. Φυσικά όλες οι ομάδες έχουν περάσει την κάμψη. Ήδη τον τελευταίο καιρό βλέπω μια καλύτερη εικόνα στις προπονήσεις. Το κακό και το άσχημο είναι ότι μαζέψαμε τόσο κόσμο σήμερα και δε του δώσαμε τη χαρά της νίκης. Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω και να έπαιζα και εγώ μπάλα μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν αγχώνει την ομάδα. Θέλω να του πω ότι παρά την απογοήτευση που νιώθει, να συνεχίσει να έρχεται. Το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη είναι τελικός για εμάς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπου θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα από αύριο κιόλας, για να μπορέσουμε να το κερδίσουμε». 
-Η ομάδα ήταν προετοιμασμένη για το τι θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημίχρονο; Γιατί είδαμε τη Νίκη βόλου να πατάει καλύτερα; 
«Είχαμε προβλήματα στη μεσαία γραμμή και δεν λειτούργησαν κάποια πράγματα που είχαμε στο μυαλό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώθηκε η εικόνα μας. Θα πρέπει να διαχειριζόμαστε και τις άσχημες εμφανίσεις. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε». 
-Είστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση του Τάσου Κρητικού; 
«Όταν βάζεις ένα παιδί σε ένα ματς που έχει πάρει φωτιά και έχει αυτή την εικόνα δεν μπορεί να μην είσαι αισιόδοξος. Αναγκαστήκαμε και τον βάλαμε, βέβαια, γιατί δεν είχα άλλες επιλογές. Όμως όλο αυτό το διάστημα δούλεψε πολύ και θα πάρει τις ευκαιρίες του στο μέλλον. Θα παίξει, είμαι σίγουρος. Πιστεύω πολύ σε αυτό το παιδί».

Τσιάρας
«Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι και δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Όμως πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε ακόμη 10 ματς και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Αλεξαντροβιτς :
- Ένα υπέροχο γκολ από σένα. Λύτρωση για την αποφυγή της ήττας αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που όλοι θα ήθελαν. 
* Γι’ αυτό και εγώ δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος. Μπορεί να πέτυχα το πρώτο γκολ αλλά δεν το ευχαριστήθηκα. Έπρεπε αυτή τη νίκη να την πάρουμε. Είμαι στεναχωρημένος και εγώ και όλα τα παιδιά. 
-Πιστεύεις πως μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση; 
* Σίγουρα. Οι παίκτες θα κάνουμε τα πάντα για να το γυρίσουμε. Άλλωστε στο παιχνίδι με τη Νίκη είχαμε κλασικές ευκαιρίες να ανοίξουμε εμείς πρώτοι το σκορ και να είναι όλα διαφορετικά. 
- Να περιμένουμε πλέον περισσότερα από τον Αλεξάντροβιτς τώρα που λύθηκαν τα πόδια σου μετά το πρώτο γκολ
* Εγώ πιστεύω περισσότερα. Πάντα θα δίνω τα πάντα για την ΑΕΛ γιατί είναι κρίμα να βρίσκεται στη Β’ Εθνική. Πρέπει να γυρίσει στη Σούπερ Λίγκα οπωσδήποτε.

 
Μπλέντι: 
«Δεν παρουσιάστηκε η ομάδα όπως θα έπρεπε σε αυτό το ματς. Έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο τη Νίκη Βόλου. Προσπαθήσαμε και ευτυχώς στο τέλος που προλάβαμε και ισοφαρίσαμε. Τουλάχιστον δεν χάσαμε. 
Για το γεγονός πως βαθμολογικά έμεινε πίσω η ομάδα είπε: 
«Μείναμε πίσω αφού χρειαζόμασταν τη νίκη για να καλύψουμε και το ρεπό που έρχεται. Πλέον θα προσπαθήσουμε στα επόμενα ματς να αναπληρώσουμε αυτό που χάσαμε σήμερα. 
-Θες να μας πεις τι έγινε στη φάση μετά το δοκάρι και αστόχησες σε αυτό το σουτ; 
* Δεν έβαλα σωστά το σώμα μου. Αυτό έγινε…


Παγώνης
«Ως αποτέλεσμα εννοείται πως δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Έχουμε πετάξει τόσους βαθμούς στην έδρα μας. Για ακόμα μια φορά σε ένα τόσο κρίσιμο ματς δεν πήραμε τους τρεις πόντους. Όσον αφορά στην εμφάνιση τώρα πιστεύω πως αν είχαμε ανοίξει το σκορ νωρίτερα εμείς το ματς θα είχε εντελώς διαφορετική έκβαση. Κάναμε το δοκάρι, διπλή ευκαιρία και τρώμε το γκολ. Οι λεπτομέρειες πάντα είναι εναντίον μας. Πιστεύω στη συνέχεια να γυρίσει και υπέρ μας. 
- Με βάση το αποτέλεσμα, τώρα το θέλουμε το ρεπό ή θα χρειαζόμασταν ένα ματς για να ρεφάρουμε; 
* Όλοι οι παίκτες που ήμαστε τώρα στην ΑΕΛ είμαστε πολύ εγωιστές, οπότε μας είναι μια ή άλλη. Τώρα έχουμε το ρεπό, θα ξεκουραστούμε, θα δούμε τα λάθη μας και θα μπούμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος για να τα δώσουμε όλα. 


Δεινόπαπας:
- Ακόμα μια ισοπαλία στη Λάρισα, ακόμα δύο βαθμοί πεταμένοι. Τι πιστεύεις ότι φταίει. 
* Σήμερα δεν ήμασταν καλοί. Αυτό είναι το σίγουρο. Σε καίριες φάσεις όμως φτάνουμε κοντά στο γκολ, έχουμε το δοκάρι και μετά έρχεται το γκολ της Νίκης Βόλου. Σίγουρα δεν ήμασταν καλοί αλλά δεν έπρεπε να γίνει αυτό το πράγμα… 
-Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και έχουμε το ρεπό μπροστά μας. Πιστεύεις πως έχει τη δυνατότητα η ΑΕΛ να ανατρέψει την κατάσταση; 
* Σίγουρα έχουμε τη δυνατότητα, απλά έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς στην έδρα μας και είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι βαθμοί. Τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια να κερδίσουμε από εκεί κάποιους βαθμούς. 
- Από τη δική σου απόδοσή… 
* Δεν είμαι ευχαριστημένος. Αντικαταστάθηκα στο ημίχρονο. Θα προσπαθήσω μέσα από τις προπονήσεις για να είμαι καλύτερος στους αγώνες. 

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσει την επίθεση που δέχτηκαν εκπρόσωποι του Τύπου, μετά από τη λήξη του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, στα δημοσιογραφικά θεωρεία του AEL FC ARENA. Παρά τα ιδιαιτέρως αυξημένα μέτρα ασφαλείας που λήφθηκαν για τον συγκεκριμένο χώρο και την υποδειγματική συμπεριφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων της ΑΕΛ (στην οποία απένειμαν τα εύσημα τόσο ο προπονητής της Νίκης Βόλου, κ. Χαραλαμπίδης, όσο και ο ποδοσφαιριστής Π. Ριζογιάννης) μια μειοψηφία κατάφερε να αμαυρώσει την εικόνα. Πρόκειται σαφέστατα για μεμονωμένο περιστατικό, όμως είναι κρίμα μια ολόκληρη πόλη και χιλιάδες υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων να κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν από τις πράξεις των λίγων. Κι επειδή αυτοί οι λίγοι διατείνονται, συνήθως, ότι πράττουν στο όνομα του συμφέροντος της ΑΕΛ, ας αναλογιστούμε λίγο όλοι μας: Σε ποιο ακριβώς σημείο βγήκε κερδισμένη η ομάδα μας από όλη αυτή την ιστορία; 
ΥΓ: Γνωρίζουμε ότι μια απλή καταδίκη των περιστατικών δεν είναι αρκετή. Ως ΠΑΕ είμαστε διατεθειμένοι να λάβουμε κάθε μέτρο για την περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των δημοσιογραφικών θεωρείων, που θα εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία τους για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ».










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων