2011-12 : 34η : Φωκικός - ΑΕΛ 2-0

34η αγωνιστική : Φωκικός - ΑΕΛ 2-0

23 Μαΐου 2012

Σκόρερς: 56' Καλλέργης, 75' Διαμαντόπουλος

Φωκικός (Κώστας Τερζής): Βρονταράς, Φαρμάκης, Θωμόπουλος, Κουρελής, Κωστόπουλος, Μπουλούλης, Καλλέργης (90+2' Σορώκος), Σκαρίμπας, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (85' Αντράντε), Κανελλόπουλος (78' Νικόλτσης).

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Πρίφτης, Παπαγεωργίου, Γκαλίτσιος, Φωτιάς, Καρανίκας (64' Χασομέρης), Τσιάρας, Μπλέντι, Σιατραβάνης (64' Βούζας), Γκρούμπιεσιτς, Λαζιμάν, Πλιάγκας.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Επόπτες: Αθανάσιος Θανασακούδης (Μακεδονίας), Νικόλαος Περικλείδης (Μακεδονίας)
4ος: Ιωάννης Καμπαξής (Ευβοίας)
Παρατηρητής: Χρήστος Κότσαρης (Μεσσηνίας)

Γήπεδο: Άμφισσας

Σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-0 σημείωσε ο Φωκικός επί της AEΛ και εξασφάλισε την
παραμονή του στην κατηγορία. Με πολλές απουσίες παρατάχθηκε η ΑΕΛ που κρατούσε με σχετική ευκολία το μηδέν στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της η ομάδα της Άμφισσας και έφτασε σε μια σημαντική νίκη με γκολ του Καλλέργη στο 57 λεπτό και του Διαμαντόπουλου με πέναλτι στο 75 λεπτό.


Δηλώσεις

Μιχάλης Ζιώγας:
«Ξέραμε ότι ερχόμασταν στην Άμφισσα με πολλές απουσίες για ένα ματς με ιδιαιτερότητες . Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Δεν καταφέραμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ, είχαμε μια άτυχη στιγμή στη φάση του πέναλτι και εκεί νομίζω, κρίθηκε το παιχνίδι. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια στον Φωκικό». Τα παραπάνω δήλωσε ο Μιχάλης Ζιώγας, στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα στην Άμφισσα και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις.

-Τι κρατάτε από το σημερινό παιχνίδι;
«Για ακόμη ένα παιχνίδι χρησιμοποιήσαμε πολλά νεαρά παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του Πρίφτη. Η φάση του πέναλτι ήταν θέμα εμπειρίας. Έτσι είναι το ξεκίνημα. Κάποιος μπορεί να έχει μια ευχάριστη στιγμή – όπως ο Τσιάρας στον Θρασύβουλο – κάποιος μπορεί να έχει μια άτυχη, όπως ο Δημήτρης σήμερα. Γενικά, όμως, στάθηκε πολύ σωστά, αξιοπρεπώς. Μέσα από τα λάθη μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος».

-Μας φανήκατε αρκετά ήρεμος στον πάγκο στο σημερινό παιχνίδι…
«Δεν υπάρχει διαφορά σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα η ομάδα μας δέχτηκε κάποια πίεση στο ψυχολογικό κομμάτι, οι φίλαθλοι κατά κάποιον τρόπο μας παρακαλούσαν, αλλά για εμάς δεν έχει καμία σχέση. Η ιστορία της ΑΕΛ είναι μεγάλη και η ΑΕΛ παίζει πάντα όπως της αρμόζει».


Δημήτρης Πρίφτης:
«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητή μου για την συμμετοχή μου. Είμαι χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου με την ομάδα της ψυχής μου. Από την άλλη είμαι στεναχωρημένος για μια φάση, τι φάση του πέναλτι που έπρεπε να ενεργήσω πιο σωστά. Το παιχνίδι το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, δεν ακούγαμε τίποτα απο έξω και παλέψαμε το παιχνίδι όσο πιο πολύ μπορούσαμε».










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων