2011-12 : 29η : Πλατανιάς - ΑΕΛ 0-0

29η αγωνιστική : Πλατανιάς - ΑΕΛ 0-0

Μαΐου 2012

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Δημήτρης, Τζανής, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μιρτσέτα (89' Παπαζούδης), Πάγκαλος (89' Μανουσάκης), Ναζλίδης, Μαρτσάκης (80' Χαϊκάλης).

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Χατζής, Καρανίκας, Γκονζάλες (46' Χασομέρης), Μπλέντι, Ζεκίνια (71' Γκρούμπιεσιτς), Καούνος (89' Φωτιάς).

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Επόπτες: Ιωάννης Μπετσόγλου (Κορινθίας), Γεώργιος Παπανικολάου (Κορινθίας)
4ος: Ιωάννης Μπινιχάκης (Λασιθίου)
Παρατηρητής: Κωνσταντίνος Φλωράκης (Φωκίδας)

Γήπεδο: Μάλεμε Χανίων

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στον Πλατανιά και την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 29ης της Football League. Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε γκολ, αλλά ούτε πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ έχασε στις καθυστερήσεις του αγώνα η ΑΕΛ με κεφαλιά του Χατζή, ωστόσο ο Ναζλίδης με το κεφάλι έσωσε πάνω στη γραμμή! Δοκάρι είχε ο Πλατανιάς στο 56 λεπτό με το Μιρτσέτα. Δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα. Αποβλήθηκε από τον πάγκο της ΑΕΛ ο Μιχάλης Ζιώγας λίγο πριν την λήξη, ενώ στο 30 λεπτό αποβλήθηκε από τον πάγκο της ΑΕΛ ο γενικός αρχηγός, Μίμης Τσακμακίδης, σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκε η ΑΕΛ για φάουλ στον Ζεκίνια. 

Δηλώσεις

Μιχάλης Ζιώγας:
«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, η οποία αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος . Είχα την ευκαιρία να δω τον Πλατανιά στο ματς με τον Πιερικό και μου άρεσε πολύ. Είδα τις αδυναμίες που έχει σαν ομάδα αλλά και τα πλεονεκτήματα και προσπαθήσουμε, με βάση αυτά, να καταστρώσουμε τα σχέδιά μας. Θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και να προσθέσουμε μια ακόμη καλή εμφάνιση. Σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε και μάλιστα στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε δραπετεύσει με τους τρεις βαθμούς στη φάση του Χατζή. Παρόλα αυτά, στη φάση που βρίσκεται στο πρωτάθλημα και η ομάδα μας, και ο βαθμός εκτός έδρας είναι ένα επιτυχία. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Ξέρουμε η θέση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΛ δεν αρμόζει στην ιστορία της. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε από εδώ και πέρα να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας θέση ώστε να μπούνε οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Εύχομαι στον αντίπαλο προπονητή να πετύχει τους στόχους και σε εμάς να πάρουμε από εδώ και πέρα αυτό που μας αξίζει».

Σε ερώτηση για το πως νιώθει που χθες η ΑΕΛ γιόρτασε την επέτειο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σήμερα η ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη θέση, ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας απάντησε:
«Η ΑΕΛ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και για μένα βρίσκεται μέσα στις 5 κορυφαίες της Ελλάδος, βάσει τίτλων και βάσει των παικτών που έχει δώσει στις εθνικές ομάδες, χωρίς αυτό να μειώνει τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό που έγινε τότε μπορεί να ξαναγίνει. Απλώς χρειάζεται υπομονή, επιμονή και όραμα από αυτούς που ηγούνται της ομάδας. Η ΑΕΛ έχει πολύ κόσμο που την αγαπάει παθολογικά και οι ομάδες εκείνες που έχουν τέτοιο κόσμο μπορούν να πετύχουν πράγματα. Μακάρι να το κάνουν και άλλες επαρχιακές ομάδες ώστε να γίνει το ποδόσφαιρο πιο ανταγωνιστικό. Βέβαια έχουν αλλάξει τα οικονομικά μεγέθη, αλλά από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ έχει τη δύναμη να πρωταγωνιστεί ώστε να είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα της Super League κάθε χρονιά».








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων